Radman razriješio Šprajca, ‘neće dati pozitivne i brze učinke’

Autor: Agencija VLM , 08. studeni 2013. u 12:05
Zoran Šprajc; Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Procjena Ravnatelja Programa Rotima je da daljnji ostanak Zorana Šprajca na funkciji rukovoditelja IMS-a ne bi dao pozitivne i brze učinke u realizaciji zadanih ciljeva i zadaća.

Ravnatelj Programa HRT-a Goran Rotim predložio je, a Glavni ravnatelj Goran Radman prihvatio razrješenje Zorana Šprajca s mjesta rukovoditelja Informativnog medijskog servisa HRT-a, priopćeno je s Prisavlja.

Projekt Informativnog medijskog servisa kasni u svim fazama. Utvrđeni ciljevi i zadaće IMS-a koje je Rukovoditelj bio dužan ostvariti, temeljem ovlasti i odgovornosti iz općih akata HRT-a kao i obaveza koje je preuzeo Ugovorom o obavljanju poslova rukovoditelja Radne jedinice od 21. lipnja 2013., nisu ostvareni.

Procjena Ravnatelja Programa Rotima je da daljnji ostanak Zorana Šprajca na funkciji rukovoditelja IMS-a ne bi dao pozitivne i brze učinke u realizaciji zadanih ciljeva i zadaća. Od 11. studenog 2013. funkciju v.d. rukovoditelja IMS-a obavljat će Tomislav Špoljar.

– Informativni medijski servis HRT-a je veliki izazov, ali i velika prilika za radijske, televizijske i web novinare koji u njemu rade. Moj cilj je da što prije ujedinimo sve naše znanje, kreativnost i tehničke mogućnosti i počnemo ih iskorištavati na svim platformama kako bi, kao javni medij, bili što dostupniji svim našim građanima. Zahvaljujem kolegi Zoranu Šprajcu na trudu kojeg je uložio proteklih mjeseci. Vjerujem da ćemo nastaviti surađivati jednako uspješno kao što smo surađivali proteklih 20-ak godina – izjavio je Špoljar.

Komentirajte prvi

New Report

Close