Radio je za Antu Gotovinu, a sada ima svoj, vrlo uspješan afrički restoran

Autor: Poslovni.hr , 25. prosinac 2017. u 11:15
FOTO: Facebook

Hrvatska javnost upoznala ga je kao migranta koji se skrasio u Biogradu gdje je našao posao u uzgajalištu tuna Ante Gotovine i nakon toga o njemu se dugo nije ništa čulo.

No, snalažljivi i vrijedni Nigerijac Prince Wale Soniyiki  u Zagrebu je otvorio restoran, što se pokazalo punim pogotkom.

Kako javlja Index.hr, njegov African Cuisine & Bar u samo četiri mjeseca rada postao je jedan od popularnijih novih restorana u Zagrebu, što pokazuju i pozitivne reakcije gostiju na njihovoj Facebook stranici – preko devedeset ocjena, od koji je najlošija četiri zvjezdice.

Afrički restoran, smješten na početku Gundulićeve ulice na meniju ima 15-ak pikantnih jela od nama egzotičnih namirnica poput manioke i plantane, a ponosni vlasnik kaže kako je restoran pokrenuo kako bi ljudima približio afričku kuhinju. To mu nije prvi projekt. Već prije pokrenuo je Društvo Afrikanaca u Hrvatskoj. Radi se o udruzi koja raznim projektima pokušava pomoći ljudima afričkog porijekla u integraciji u društvo i funkcionira kao i svojevrsni ambasador afričke kulture.  

Komentirajte prvi

New Report

Close