Radili cijelu noć i popravili veliki kvar, direktor odmah najavio stimulacije

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2015. u 20:59
Foto: Thinkstock

Starigrad je u četvrtak popodne – ostao bez vode! Da problem bude još teži, do prekida vodoopskrbe došlo je zbog prilično velikog kvara na magistralnom cjevovodu.

Baš kada se turistička sezona zahuktava i kada je mjesto sve punije gostima, Starigrad je u četvrtak popodne – ostao bez vode! Da problem bude još teži, do prekida vodoopskrbe došlo je zbog prilično velikog kvara na magistralnom cjevovodu. Međutim, na scenu su stupili radnici zadarskog “Vodovoda” i problem je, na oduševljenje Starigrađana, riješen preko noći, piše Slobodna Dalmacija.

"Ma nemam riječi, ti ljudi zaista zaslužuju sve pohvale. Vode je nestalo negdje iza 18 sati, dečki su radili cijelu noć. Napravili su svjetski posao, vidio sam ih ujutro onako umorne od posla i došlo mi je da im platim pivo. Ali, bilo je rano. Svaka im čast", kaže Starigrađanin Duje Milovac. Već u petak, oko 5.30 sati ujutro, voda se vratila u Starigrad.
"Pukla je cijev magistralnog cjevovoda koji sa Zrmanje, preko račvanja kod Masleničkog mosta dovodi vodu do Starigrada. Intervenirali smo s deset, dvanaest ljudi, neki su na teren išli iz Zadra, dok su ostali iz Starigrada i Obrovca. Do jutra su uspjeli obaviti radove, a kada se okolno zemljište osuši, preostalo nam je još samo zatrpati rupu koju smo morali otvoriti radi sanacije cjevovoda", kaže direktor “Vodovoda” Tomo Matek.

Tako su radnici “Vodovoda” svojim samoprijegornim noćnim radom osvojili simpatije mještana Starigrada, a direktor Matek najavljuje da ih zbog važnosti i brzine intervencije usred turističke sezone, uz naknadu za noćni rad i prekovremene sate, čekaju i – stimulacije!

Komentari (2)
Pogledajte sve

Kaj je ovo? Socijalistička propaganda!?

Tako se kod privatnika radi svaki dan.

New Report

Close