Pusić: Glasovala sam “protiv”

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. prosinac 2013. u 19:28
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Prva potpredsjednica Vlade i predsjednica Hrvatske narodne stranke Vesna Pusić izjavila je na svom glasačkom mjestu u središtu Zagreba da je na današnjem referendumu glasovala “protiv”.

Prva potpredsjednica Vlade i predsjednica Hrvatske narodne stranke Vesna Pusić izjavila je na svom glasačkom mjestu u središtu Zagreba da je na današnjem referendumu glasovala "protiv".

Na novinarski upit kako komentira relativno slabu izlaznost na referendum do 16 sati, Pusić je rekla da je čula za to, ali da je na njenom glasačkom mjestu relativno velika izlaznost.

"Vidjet ćemo kada se ovo završi. Kada budemo znali rezultate moći ću više komentirati, ali kakvi got bili rezultati, pred nama je još velik posao. I ako pobijedi zdrav razum i ako pobijedi pravo na pluralno društvo, još uvijek je pred nama veliki posao. Mislim da su ove rasprave u javnosti to pokazale", rekla je i dodala da se svi moramo angažirati ako želimo da Hrvatska ide naprijed.

Na upit novinara da komentira zabranu praćenja rada stožera Inicijative "U ime obitelji" nekim medijima, kratko je odgovorila da je to "konzistentno s ponašanjem koje su pokazali i u javnom nastupu, pa i u onom za što se zalažu".

Komentirajte prvi

New Report

Close