Pula dobiva gradski bazen za 53,5 milijuna kuna: Evo kada bi trebao biti dovršen

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. srpanj 2017. u 15:42
Foto: Thinkstock

Tine Vadnal izrazio je zadovoljstvo što je tvrtka Kolektor Koling na javnom natječaju dobila ovaj vrlo značajan posao.

Ugovor o izgradnji javnog gradskog bazena u Puli potpisali su u četvrtak direktor tvrtke Pula Sport Ivan Glušac i Tine Vadnal, direktor slovenske tvrtke Kolektor Koling, u nazočnosti zamjenice pulskog gradonačelnika Elene Puh Belci koja je izrazila zadovoljstvo što dugo očekivani sportski projekt postaje stvarnost kao jedna od najvažnijih i najvećih gradskih investicija.

"Mnogo je posla i pripreme prethodilo samom potpisivanju, pa stoga zahvaljujem svima koji su svojim prijedlozima sudjelovali u pripremi ovog značajnog projekta kako bismo zajednički došli do kvalitetnog rješenja. Pula konačno dobiva novi sportski kompleks s tri natkrivena bazena koji će biti namijenjen svim građanima i u kojem će se moći održavati velika sportska natjecanja, a bit će opremljen i dodatnim sadržajima", rekla je Puh Belci.

Najavila je i kako će cijelo područje pored Doma sportova "Mate Parlov" na Verudi dobiti još jedan novi sadržaj.

Glušac je izvijestio kako su radovi na izgradnji bazenskog kompleksa bili procijenjeni na 55 milijuna kuna, a tvrtka Kolektor Koling je s ponudom od 53,5 milijuna kuna odabrana kao najpovoljnija. Dodao je kako kako bi bazen trebao biti gotov u roku od 300 kalendarskih dana od početka izgradnje, odnosno u roku od 10 mjeseci. "Siguran sam će ovaj sportski kompleks donijeti Puli dodatnu vrijednost u kontekstu sporta, ali i kvalitete života", poručio je Glušac. 

Tine Vadnal izrazio je zadovoljstvo što je tvrtka Kolektor Koling na javnom natječaju dobila ovaj vrlo značajan posao. "Riječ je o zahtjevnom poslu te vjerujemo da ćemo sve izvršiti u roku i kvalitetno, na zadovoljstvo svih budućih korisnika. S radovima planiramo započeti do kraja ovog mjeseca", rekao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close