Prvi shopping centar s punionicom za električne automobile

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2015. u 15:05
Foto: City Center One

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno. Uvođenjem e-punionica City Center one shopping centri u Zagrebu i Splitu doprinose smanjenju potrošnje fosilnih goriva te štetnih emisija CO2 u okoliš te daju svoj doprinos i poticaj zelenoj vožnji i čišćem okolišu.

Punionicu potražite u garaži vašega City Centera one, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. A to je idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u ukusnom ručku u nekom od brojnih novootvorenih restorana s odličnom ponudom kuhinja iz cijeloga svijeta.

Identifikacijsku RFID karticu s kojom možete pristupiti punionici potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje. Uz RFID kartice, a u suradnji s Hrvatskim Telekomom, posjetiteljima City Centera one uskoro će biti omogućen pristup e-punionici SMS-om te kroz mobilnu aplikaciju kako bi punjenje bilo još jednostavnije i praktičnije.

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!

Komentirajte prvi

New Report

Close