Pruga Sveta Klara - Glavni kolodvor neće biti gotova do 14. travnja

Photo: Goran Jakus/PIXSELL Photo: Goran Jakus/PIXSELL

I dalje je na snazi posebna regulacija prometa, odnosno željeznički promet od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta produljuje se rok završetka radova na remontu dionice Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara. Radovi su trebali završiti 7. travnja, a rok se produžuje do 14.

Pripremni radovi na remontu pružne dionice od Zagreb Glavnog kolodvora do kolodvora Zagreb Klara započeli su 13.3.  a 18. ožujka i remont dionice.

Vrijednost radova je 80 milijuna kuna, a nakon završetka radova pruga će biti osposobljena za građevinsku brzinu od 90 km/h.

Do 14. travnja u 18 sati, i dalje je na snazi posebna regulacija prometa, odnosno željeznički promet od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik.

U tome razdoblju na relaciji od željezničkog kolodvora Velika Gorica preko stajališta Odra do kolodvora Zagreb Klara i obratno umjesto vlakova voze autobusi u kojima vrijedi HŽ-ove karte za vlak.

Ispričavamo se putnicima zbog eventualnih poteškoća koje će imati na putovanju zbog posebne regulacije prometa, poručili su iz HŽ Infrakstrukture. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve