Provjerite najbolje poslove tjedna: Zapošljavaju Podravka, Pevec, Madria, posao.hr, Hemmersbach…

Autor: Poslovni.hr , 25. rujan 2018. u 10:28
Foto: Damir Špehar / Pixsell

U nastavku pogledajte ponuđene poslove.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Manpower za klijenta, VIPnet d.o.o., zapošljava Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) za rad u Zagrebu. Na ovom poslu možete očekivati svakodnevnu komunikaciju s korisnicima te odgovaranje na upite i pritužbe korisnika. Prijaviti se možete putem brze prijave.

NEXE GRUPA d.d. Našice ima raspisan natječaj za poziciju: Growth and Development Coordinator (m/ž) za rad u Zagrebu. Opis posla uključuje blisku suradnju s nekim od vlasnika NEXE Grupe i Inovacijskim institutom o rastu i razvoju NEXE-a. Vaše glavne odgovornosti uključuju prikupljanje podataka i analizu, potrebne za poboljšanje strateškog odlučivanja. Komunikacija, koordinacija i izgradnja odnosa u vezi s rastom i razvojnim aktivnostima, također su među bitnim stavkama na ovom poslu. Pronalazite se u oglasu? Prijavite se putem brze prijave.

posao.hr, za klijenta, zapošljava Administratora/icu u Splitu. Ovaj posao uključuje vođenje i praćenje svih administrativnih poslova, komunikaciju sa strankama, kontakte sa stranim i domaćim partnerima, pripremu dopisa, analiza i izvještaja. Provjerite sve detalje na linku i na vrijeme se prijavite.

PODRAVKA, jedna od najvećih prehrambenih kompanija sa sjedištem u srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi, proširuje tim u Koprivnici i zapošljava na poziciji: Stariji specijalist za poreze (m/ž). Od idealnog kandidata očekuje se poznavanje poreznih propisa i iskustvo u praktičnoj primjeni. Potrebno vam je minimalno četverogodišnje iskustvo, fakultetska diploma (prednost ekonomski fakultet), aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te vještine korištenja IT tehnologije neophodne za obavljanje posla (MS Office). Prijavite se ovdje.

DEKRA zapošljavanje d.o.o., agencija za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga, zapošljava na 2 pozicije u Zagrebu. Regionalni direktor prodaje novih i rabljenih vozila (m/ž), Traffic Manager (m/ž), pozicije su za koje je raspisan natječaj. Koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite na linku.

XAL GmbH, međunarodno je poduzeće koje posluje u području rasvjete i utjelovljuje inovativan dizajn i najmoderniju tehnologiju. Zapošljava na poziciji: ERP voditelj projekta (m/ž), u Grazu, u Austriji. Glavni zadaci na ovoj poziciji uključuju analizu korisničkih zahtjeva, dizajn rješenja i upravljanje implementacijom globalnog ERP projekta te koordiniranje zadataka i prioriteta rada između poslovnih odjela i razvojnog tima. Zainteresirani ste? Detalje doznajte na linku i na vrijeme se prijavite.

Hemmersbach GmbH & Co KG zapošljava na 6 pozicija u Splitu. Team Leader Inside Sales (m/ž), Profiling Specialist/Telemarketing Specialist (m/ž), Inside Sales Representative (m/ž), dio su ponuđenih pozicija. Poslodavac je globalni pružatelj IT usluga. S više od 3 400 stalnih zaposlenika nudi usluge diljem svijeta u više od 190 zemalja. Ako želite biti dio uzbudljivih novih mogućnosti i profesionalno se razvijati, kliknite na link i prijavite se na željenu poziciju.

Pevec traži Komercijalnog analitičara (m/ž) u Zagrebu. Ovaj posao uključuje izradu analiza i periodičnih izvještaja o prodaji, nabavi i zalihama robe, izradu i administriranje izvještaja u BI-u i transakcijskom sustavu te brojne druge radne zadatke. Imate dvogodišnje iskustvo? Klik na link za prijavu.

Kuehne + Nagel Group, uspješna međunarodna grupacija s više od 79 000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1 300 lokacija, proširuje svoj tim i zapošljava djelatnika na poziciji: Voditelj tima Odjela pomorskog prijevoza (m/ž). Nudimo vam se poslovni izazov na području pomorskog prijevoza u uspješnom međunarodnom poduzeću, »paperless« način rada sa timom odličnih, proaktivnih i kupcu usmjerenih, te dinamičnih ljudi. Posao je na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci uz mogućnost daljnjeg osobnog i poslovnog razvoja. Prijavite se ovdje.

Madria GmbH, njemačka tvrtka koja djeluje u Hrvatskoj, zapošljava Diplomiranog pravnika (m/ž) u Zagrebu. Odgovornosti na ovom poslu uključuju pravnu podršku poslodavcu, davanje pravnih mišljenja za potrebe organizacijskih jedinica poslodavca te brojne druge. Primanja koja vas očekuju kreću se u rasponu od 5 000 kn do 6 000 kn. Prijaviti se možete putem linka. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close