Donosimo deset najboljih ponuda za posao ovog tjedna

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2015. u 11:10
Foto: Thinkstock

Ponuda poslova ljeti je obično nešto slabija. No odabrali smo one najbolje, a ima i ponuda za radna mjesta na kojima je plaća od 6.000 do 7.000 kuna.

Poslovni.hr svakog tjedna u suradnji s portalom posao.hr objavljuje najbolje ponude s domaćeg tržišta rada. Evo što smo pronašli ovog tjedna.

Tvrtka "Končar-Energetski transformatori" d.o.o. (KPT) zajedničko je društvo "Siemens AG" i "Končar-Elektroindustrija" d.d. KPT je jedan od vodećih proizvođača energetskih transformatora u Siemens grupi transformatora s izvozom preko 95% proizvoda u više od 80-ak zemalja svijeta.  Za potrebe radionice Prerade izolacije raspisuju natječaj za radno mjesto: RUKOVODITELJ PRERADE IZOLACIJE. Detalje oglasa pogledajte OVDJE.

King ICT traži osobu s neposrednim iskustvom u ulozi Product ownera i/ili softverskog Project managera.  Od kandidata očekuju prethodno iskustvo na velikim ili kompleksnim razvojnim ili implementacijskim softverskim projektima, razumijevanje praktične primjene agilne metodologije u razvoju softvera i vođenja timova u Agile/Lean okruženju, sudjelovanje u vođenju razvoja ili implementacije IT projekata s više uključenih strana je prednost, ali ne isključivi uvjet, iskustvo u planiranju i upravljanju projektnim resursima (ljudskim, financijskim, materijalnim, informacijskim), poželjno je i prethodno iskustvo razvoja poslovanja s korisnicima. Detalje ponude pogledajte OVDJE.

Tvrtka BorgWarner za 24-mjesečni trening (edukaciju) u Njemačkoj traži vježbenika (Trainee in Research & Development). Traže kandidate s diplomom tehničkog fakulteta. Sve uvjete pogledajte OVDJE. 

E-kupi traži web dizajnera koji će raditi na poslovima vezanima za pripremu, dizajn i izradu web-bannera, newslettera, materijala za tisak i slično. Znanja i vještine koje traže od mogućih kandidata pročitajte OVDJE. 

Tvrtka Kaufland ovog tjedna nudi poslove na dva radna mjesta. Kaufland Hrvatska za svoju tvrtku EUN d.o.o. u Jastrebarskom traži osobe za radno mjesto Viši referent za kadrovske poslove, a koje uvjete moraju zadovoljavati kandidati pogledajte OVDJE. Ista tvrtka traži i studenta za praksu (Logistika), a mjesto rada je također Jastrebarsko. Oglas pročitajte OVDJE. 

Tvrtka Hill traži zaposlenika za radno mjesto Area Sales Manager Bosnia. Ključni zahtjev koji imaju prema kandidatima je da pokažu kako bi povećali tržišni udio tvrtke. Sve uvjete za ovo radno mjesto pročitajte OVDJE

Tvrtka ITCR zapošljava na radno mjesto Tehnička podrška za CAD. Plaća je od 6. 000 kn do 7. 000 kn, a traže se znanja stečena na strojarskom fakultetu. Očekuju želju za usavršavanjem i samoinicijativu u radu. Ponudu pogledajte OVDJE. 

METRO Cash & Carry d.o.o. traži prodajnog predstavnika za generalne poslovne potrebe. Koje bi od uvjeta kandidat za ovo radno mjesto trebao zadovoljavati pročitajte OVDJE. 

Transport Footwear za radno mjesto u Splitu traži poslovođu. Koje sve kvalifikacije i kvalitete traže pročitajte OVDJE. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close