Propali Cascade centar na dražbi četvrti put

Autor: Poslovni.hr , 23. siječanj 2013. u 09:49
Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Na Trgovačkom sudu u Zagrebu danas bi se po četvrti put trebao prodavati propali projekt šoping- centar Cascade.

Na Trgovačkom sudu u Zagrebu danas bi se po četvrti put trebao prodavati propali projekt šoping- centar Cascade. Početna cijena je 129,736.150 kuna, piše Jutarnji list.

Zagrebački šoping centar Cascade u kojem su trebale biti luksuzne trgovine sagrađen je 2009. godine i to samo 500 metara sjevernije od Trga bana Jelačića. Zgrada ima 12.319 četvornih metara, tri kata i podzemnu garažu sa 180 parkirališnih mjesta. Prema podacima iz Očevidnika nekretnina i pokretnina koje se prodaju u ovršnom i stečajnom postupku, objekt je procijenjen na 179,563.268 kuna, a svi zainteresirani za zgradu u Tkalčićevoj ulici moraju uplatiti jamčevinu od oko 6,5 milijuna kuna, navodi Jutarnji list. Svi zainteresirani kupci će sa stečajnim upraviteljom Nebojšom Antolićem moći razgledati objekt koji se u roku od dvije godine pretvorio u objekt za noćni klub i jeftinu garažu. 

Ukoliko se objekt proda, novac će biti podijeljen vjerovnicima.  Najveći dio potražuju dvije austrijske banke. Tvrtka Molteh osuđenog generala Vladimira Zagorca investirala je oko 50 milijuna eura, a objekt je građen na crkvenom zemljištu koja je teren dala investitoru u zakup na 99 godina.

Komentirajte prvi

New Report

Close