Pronađena kuverta puna novca: Traži se vlasnik

Autor: Poslovni.hr , 05. srpanj 2018. u 13:18
FOTO: PD

Za sada se ne zna o kojoj svoti se radi, ali taj se podatak namjerno i ne objavljuje. Naime, samo će vlasnik znati o kakvoj je kuverti riječ, o kojem iznosu te u kojoj valuti.

Kuvertu punu novca pronašao je 64-godišnjak prošle subote na glavnoj osječkoj tržnici. Za sada se ne zna tko je vlasnik novca, no kada čuje da je novac na sigurnom, zasiguno će se pojaviti. "Građanin je 30. lipnja, u 10.43 sata, na Gajevom trgu u Osijeku pronašao kuvertu u kojoj se nalazio određeni iznos novca. Pozivamo vlasnika da se javi u I. policijsku postaju Osijek", pozvao je Vlado Krznarić iz PU osječko-baranjske. Za sada se ne zna o kojoj svoti se radi, ali taj se podatak namjerno i ne objavljuje. Naime, samo će vlasnik znati o kakvoj je kuverti riječ, o kojem iznosu te u kojoj valuti, piše Glas Slavonije.

Gotovo ista stvar dogodila se u Osijeku 8. travnja, kada je Milan Ercegović na promenadi pronašao kuvertu u kojoj je bio novac. Iako je pošteni nalaznik kazao za medije da se ne radi o velikoj svoti za nekog bogataša, ipak se stavio na mjesto nekog radnika ili studenta kojemu je svaka kuna važna. Srećom, djevojka vlasnika kuverte pročitala je objavu u Glasu Slavonije i rekla dečku da je njegov cjelodnevni utržak pronađen. Postoji nada da će se i u ovom novom slučaju pronaći vlasnik.

Komentari (2)
Pogledajte sve

ja nisam vlasnik, ali spreman sam udomiti kuvertu s novcima.

New Report

Close