Proglašene najuspješnije sportašice, sportaši i sportske ekipe Koprivničko-križevačke županije za 2015. godinu

Autor: Poslovni.hr , 24. veljača 2016. u 15:02
Foto: Thinkstock

Zaslužena priznanja sportašicama, sportašima i predstavnicima klubova uručili su župan Darko Koren i njegovi zamjenici Ivan Pal i Darko Sobota.

Zamjenik gradonačelnice Grada Koprivnice Mišel Jakšić prisustvovao je svečanosti proglašenja najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko-križevačke županije za 2015. godinu, koja je u organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije jučer održana u Hotelu „Podravina“ u Koprivnici.

Zaslužena priznanja sportašicama, sportašima i predstavnicima klubova uručili su župan Darko Koren i njegovi zamjenici Ivan Pal i Darko Sobota.

Za najbolju sportašicu s invaliditetom u 2015. godini izabrana je Mirjana Šandor, a za najboljeg sportaša s invaliditetom Mario Prelec. Najboljom ženskom ekipom osoba s invaliditetom proglašena je Sportska udruga osoba s tjelesnim invaliditetom „Đurđevac“, dok je najboljom muškom ekipom osoba s invaliditetom proglašen Kuglački klub osoba s invaliditetom „Đurđevac“. Paula Rakijašić iz Atletskog kluba Križevci primila je nagradu za najperspektivniju sportašicu dok je nagradu za najperspektivnijeg sportaša primio Bruno Katavić iz Karate kluba „KTC Križevci“. Juniorska ekipa Streljačkog kluba „Podravka“ proglašena je najperspektivnijom ženskom ekipom, a najperspektivnijom muškom ekipom proglašena je Juniorska ekipa Streljačkog kluba „Križevci 1252“.

Za najuspješniju sportašicu u 2015. godini izabrana je atletičarka Atletskog kluba Križevci Ida Šimunčić, a za najuspješnijeg sportaša proglašen je Danijel Miklečić iz Fitness kluba „Body fit“. Nagrada za najuspješniju žensku ekipu pripala je seniorskoj ekipi Rukometnog kluba Podravka, a seniorskoj ekipi Ronilačkog kluba „Šoderica“ za najuspješniju mušku ekipu. Iznimno postiguće u sportskoj 2015. godini osvojila je Ema Juričić iz Karate kluba Đurđevac te Antonio Tkalčić i Filip Verčević iz Gimnazije „Fran Galović“ u Koprivnici. Drago Palčić iz Atletskog kluba Križevci proglašen je najuspješnijim trenerom u 2015. godini, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašena je Ilinka Milas iz Kuglačkog kluba Podravka.

Komentirajte prvi

New Report

Close