Prodaju se poslovni prostori u centru, zgrada Panturista…

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2019. u 13:58
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U samom centru za prodaju se nudi i poslovni prostor od nekoliko zasebnih ureda, postorije za sastanke, čajne kuhinje, spremišta, WC-a (…), ukupne površine malo manje od 200 kvadrata.

Članak u Glasu Slavonije o objavljenom pa ubrzo povučenom oglasu o prodaji hotela u samom središtu grada bio je povod da provjerimo što se na osječkom tržištu nekretnina nudi na prodaju ili u najam a da nije riječ o stambenoj namjeni.

Tako je oglašena prodaja, ali moguće je dogovoriti i najam, cijele poslovne zgrade površine 660 četvornih metara. Bivša je to upravna zgrada Panturista na "Čepinskoj" (nova se uprava preselila na autobusni kolodvor, nap.a.), a zgrada se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja s ukupno 24 ureda i tri toaleta. Zgrada je klimatizirana, a grijanje je na gradsku toplanu. Također, raspolaže vlastitim parkiralištem.

Do raspoloživog poslovnog prostora može se i u najužem gradskom središtu, u Šamačkoj ulici (prekoputa hotela Osijek), prodaja ili najam oglašen je za poslovni prostor, u prizemlju i podrumu poslovno-stambene zgrade. Poslovni prostor u prizemlju je 270, a u podrumu skladište od 150 kvadrata. Donedavno je ondje bila filijala jedna domaće banke.

U samom centru za prodaju se nudi i poslovni prostor od nekoliko zasebnih ureda, postorije za sastanke, čajne kuhinje, spremišta, WC-a (…), ukupne površine malo manje od 200 kvadrata.

U centru, nekoliko stotina metara od konkatedrale, u ponudi je višenamjenski poslovni prostor, oglašivač kaže – idealno za fitness dvoranu. Poslovni prostor proteže se na ukupnoj površini od 150 četvornih metara.

Naposljetku i u robnoj kući na Trgu slobode u cijelosti je za najam raspoloživ podrumski prostor.

U Stadionskom naselju prodaje se samostojeći poslovni prostor, prodajni prostor s dva skladišta ukupne površine 250 četvornih metara, u središtu industrijske zone prodaje se reprezentativan multifunkcionalan poslovni prostor, prodaje se i uglovnica, poslovna zgrada u Stepinčevoj ulici…

Dakle, zanimljivih ponuda ima, no ovo se, kažu nam ljudi iz nekretninskog sektora, ne može dovesti u svezu s trenutačnom situacijom jer poslovnim prostorima se tržilo i u vrijeme znatnije gospodarske ekspanzije grada na Dravi.

Komentirajte prvi

New Report

Close