Pročitajte odgovor Večernjeg lista Ninoslavu Paviću

Autor: Poslovni.hr , 25. listopad 2012. u 19:25
Ninoslav Pavić (Foto: Danijel Berković/PIXSELL)

Na otkriće Večernjeg lista u aferi “Hrvatski Watergate”, kao i na to da Ranko Ostojić živi u stanu suvlasnika EPH Ninoslava Pavića, priopćenjem su reagirali iz Jutarnjeg lista.

Na otkriće Večernjeg lista u aferi "Hrvatski Watergate", kao i na to da ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić živi u stanu suvlasnika EPH Ninoslava Pavića, danas su priopćenjem reagirali iz Jutarnjeg lista. U nastavku donosimo to priopćenje kao i odgovor Večernjeg lista na iznesene neistine.

“Večernji list i 24 sata su od nedjelje u velikoj, sinhroniziranoj akciji kompromitiranja i smjenjivanja premijera i ministra unutarnjih poslova. Navodna afera Watergate pokazala se lažnom: nije prisluškivan niti šef tajne službe niti obitelj Todorić. Umjesto da priznaju grešku i čitaocima priopće da su bili izmanipulirani, pokušavaju izmisliti nove afere kako bi skrenuli pažnju sa svoje sramne uloge. Tome služi i navodno veliko otkriće da gospodin Ostojić stanuje u stanu jedne od naših tvrtki. Iz toga se izvlače pogani zaključci o nekom sukobu interesa. Kao, Jutarnji bi pisao drugačije, on bi podržao Večernjakove špekulacije i poluistine, da Ostojić ne stanuje u tom stanu.

Jutarnji list se bavi ozbiljnim novinarstvom, istražuje i provjerava činjenice, pa nikako nije mogao objaviti konstrukcije obavještajnog podzemlja koje je plasirao Večernji list. Glede spornog stana dovoljno je reći da je riječ o stanu od 50 četvornih metara koje gospodin Ostojić koristi već šest godina i da to nema nikakve veze s funkcijom koju trenutno obnaša", navodi se u priopćenju suvlasnika EPH Ninoslava Pavića.

Odgovor Večernjeg lista – 6 laži Jutarnjeg lista i Ninoslava Pavića pročitajte ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Čudno i smiješno mi je i da faca Ostojić može živit u 50 kvadrata ili sam neč propustio?[emo_zacudjen]

….komentar bi mogo dati ZIZI?

Ja sam svjedok da je Pavić silom natjrao Ostojića da bude podstanar u tom stanu.
A Ostojić, fin čovjek, nije htio raditi probelem …pa je pristao.

New Report

Close