Pripremaju 10 milijuna kuna za obrtnike, OPG-ove i građane

PXL PXL

Hrvatska udruga kreditnih unija (HUKU) predstavit će javnosti plan o otvaranju kreditne linije prema obrtnicima, OPG-ovima i građanima.

Hrvatska udruga kreditnih unija (HUKU) 18. listopada u velikoj dvorani Novinarskog doma s početkom u 12 sati predstavit će javnosti plan o otvaranju kreditne linije prema obrtnicima, OPG-ovima i građanima u visini od 10 milijuna kuna, priopćeno je iz te udruge.

Na svjetski dan kreditnih unija HUKU će javnosti predstaviti modele financiranja za obrtnike, OPG-ove i građane. HUKU želi pokazati kako unatoč krizi u realnom sektoru RH postoji prostor za kvalitetni iskorak u poslovanju. Sigurni smo da će ovaj, na nacionalnoj razini koristan projekt, pomoći u jačanju obrtnika i OPG-ova u Hrvatskoj.

Na svjetski dan kreditnih unija, kreditne unije članice HUKU-a će svim svojim članovima omogućiti dobivanje kredita bez naknade.

Konferenciji će nazočiti predstavnici Vlade, Hrvatske obrtničke komore, HAMAG-a, Hrvatskog saveza zadruga (HSZ), istaknuti pojedinci iz znanosti i predstavnici članova udruge HUKU.


 

Komentari (3)
 • DemiZon
  DemiZon 14:31 4.3.2018.

  ***to je velebna akcija “svakom građaninu dvije kune”, ode BDP barem 50% gore

 • miami
  miami 11:04 4.3.2018.

  10 Mil bi trebao biti nekakav značajan iznos za projekte i namjenu svim navedenim….?

 • cazo22
  cazo22 15:16 11.10.2012.

  uzalud vam trud svirači

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve