Prilika za profesionalni razvoj te povezivanje poduzetnika

Autor: HUP , 30. srpanj 2015. u 22:00
Vizija kluba je razvoj pozitivnog poslovnog i društvenog okruženja

Vizija kluba je razvoj pozitivnog poslovnog i društvenog okruženja.

Nakon službenog predstavljanja na Danu poduzetnika 15. lipnja 2015. godine, HUP PRO -Klub menadžera i poduzetnika koji okuplja utjecajne i uspješne menadžere i poduzetnike nove generacije nastavio je s aktivnim radom i provođenjem programa koji će se službeno nastaviti u rujnu ove godine.

Tada je planiran čitav niz aktivnosti za članove i ostale poduzetnike od kojih posebno valja izdvojiti redovite mjesečne sastanke u HUP-u, aktualna predavanja domaćih i stranih gospodarstvenika i predstavnika akademske zajednice, studijska putovanja članova, suradnja s međunarodnih stručnim i srodnim organizacijama, organizacija tematskih okruglih stolova, radionica i poslovnih foruma te suradnja s tijelima, granskim udrugama, kordinacijama i klubovima u okviru HUP-a.

Bruxelles
U kratkom roku od osnivanja uspostavljen je kontakt s vodećom rumunjskom organizacijom uspješnih poduzetnika i lidera "Romanian foundation of business leaders" te se planira obostrana suradnja i razmjena znanja i kontakata. Istovremeno su u tijeku pripreme za prvo studijsko putovanje u Bruxelles  pod nazivom "How Bruxelles works" kao i pripreme za prvo službeno predavanje jednog od vodećih hrvatskih poduzetnika. Klub planira još puno zanimljivih aktivnosti i projekata koji su za sada u početnim fazama, ali koji će uskoro ugledati svjetlo dana i tako pokazati koliko su ovi mladi poduzetnici ozbiljni u svojoj namjeri da pokreću pozitivnu promjenu u svome okruženju.

Promocija 
HUP-PRO Klub menadžera i poduzetnika osnovan je s ciljem promocije poduzetništva i menadžmenta,  te razvoja menadžerskih znanja i vještina članova u domenama bitnim za razvoj suvremenog i konkuretnog društva u Republici Hrvatskoj. Vizija Kluba je razvoj pozitivnog poslovnog i društvenog okruženja u Republici Hrvatskoj u kojem će pojedinci neograničeno razvijati svoje potencijale po kriteriju profesionalnosti i izvrsnosti. Misija Kluba je poticati i podržavati aktivnosti usmjerene prema razvoju otvorenog, konkurentnog, pozitivnog, odgovornog i održivog poslovnog i društvenog okruženja u Republici Hrvatskoj.Načela HUP-PRO Kluba menadžera i poduzetnika su proaktivnost, pozitivan stav i odvažnost, otvorenost i kreativnost, suradnja, odgovornost i poslovna etičnost.

Komentirajte prvi

New Report

Close