Prijevoz Boltom u svim velikim jadranskim gradovima

Odsad i u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Puli Odsad i u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Puli

S platforme najavljuju uštede putnicima i vozačima.

Taksi platforma Bolt, donedavni Taxify, proširio je svoje poslovanje u Hrvatskoj na većinu jadranskih gradova.

Naime, kako su objavili iz te tvrtke, Bolt je prisutan u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, a od jučer i u Šibeniku, Zadru, Pulu i Rijeci. 

Daniel Tutić, direktor Bolta u Hrvatskoj, najavljuje da će oni svojim inovativnim poslovnim modelom, a koji im je omogućio, kako sami kažu, da budu najznačajnija taksi platforma u Europi, imaju kvalitetniju i jeftiniju uslugu za putnike, a istodobno i povoljnije uvjete za svoje partnere - vozače.

"Bolt je pošteniji prema vozačima partnerima te im naplaćuje 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, donoseći tako uštede putnicima i vozačima. Tako Bolt stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi", kazao je Tutić.

  Pojasnio je i njihove tarife u jadranskim gradovima koje se pomalo razlikuju od destinacije do destinacije: u Zadru naknada za početak vožnje iznosi devet kuna, vrijeme vožnje stoji 50 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je pet kuna.

U Šibeniku je naknada za početak vožnje šest kuna, vrijeme vožnje 90 lipa po minuti te cijena vožnje po kilometru četiri kune. U Rijeci naknada za početak vožnje iznosi šest kuna, vrijeme vožnje stoji 60 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je četiri kuna.

U Puli je naknada za početak vožnje šest kuna, vrijeme vožnje 1,5 kuna po minuti te cijena vožnje po kilometru pet kuna.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!