Prijavite svojeg kandidata za hrvatskog poduzetnika godine

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2016. u 08:38
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

EY Poduzetnik godine globalna je nagrada koja se održava u više od 60 zemalja diljem svijeta, a program svake godine ima i svjetsku završnicu na kojoj se okupljaju svi nacionalni pobjednici među kojima će se u lipnju 2017. godine po treći puta naći i hrvatski EY Poduzetnik godine.

Krenulo je treće izdanje EY Poduzetnika godine u Hrvatskoj. Prijave su započele 20. rujna, a otvorene su do 31. listopada. Ovogodišnje izdanje najprestižnije svjetske nagrade namijenjene poduzetnicima dolazi s jednom važnom novosti.

Od ove godine pokrenuta je posebna web stranica putem koje se zaprimaju prijave kandidata za titulu hrvatskog EY Poduzetnika godine. Posebna je zanimljivost to da se ove godine, osim osobnih prijava poduzetnika, u proces kandidiranja mogu uključiti svi građani. I to na način da sami podnesu prijedlog poduzetnika kojeg smatraju najboljim kandidatom za ovo vrijedno priznanje. Pritom je potrebno voditi računa da poduzetnici moraju zadovoljavati osnovne kriterije natječaja poput toga da moraju imati tvrtku koja je aktivna minimalno tri godine i zapošljava najmanje 20 osoba, te moraju posjedovati značajan vlasnički udio ili imati status koji im omogućuje ključni utjecaj na poslovanje.

Kandidata za sudjelovanje u programu EY Poduzetnik godine predlaže se jednostavno i bez registracije. Za predlaganje svojeg kandidata potrebno je tek unijeti kontakt podatke za osobu koju predlažete te vaše kontakte.

Nastavno na uspješno popunjavanja obrasca, informacija će biti dostavljena predloženom poduzetniku koji osobno odlučuje hoće li se uključiti u program i nastaviti proces prijave.

Ovime je tako program EY Poduzetnik godine dodao još jednu notu u cilju izgradnje boljeg poslovnog okruženja te poticanja poduzetničke klime u Hrvatskoj, što je jedan od osnovnih ciljeva pokretanja nagrade u Hrvatskoj.

EY Poduzetnik godine globalna je nagrada koja se održava u više od 60 zemalja diljem svijeta, a program svake godine ima i svjetsku završnicu na kojoj se okupljaju svi nacionalni pobjednici među kojima će se u lipnju 2017. godine po treći puta naći i hrvatski EY Poduzetnik godine. Program se u Hrvatskoj održava pod generalnim sponzorstvom Raiffeisenbank Austria te sponzorstvom Nexus Private Equity Partnera, dok su Američka gospodarska komora u Hrvatskoj, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Hrvatska udruga poslodavaca pokrovitelji programa.

Više detalja o EY Poduzetniku godine možete pronaći ovdje

Komentirajte prvi

New Report

Close