Prijave su otvorene – Monte Carlo čeka hrvatskog poduzetnika godine

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2015. u 17:12
Foto: Press

Krenulo je novo hrvatsko izdanje EY Poduzetnika godine, a mogućnost prijave otvorena je do 30. listopada.

Nezavisan i stručni žiri s Emilom Tedeschijem na čelu spremno čeka nove kandidate među kojima će izabrati pobjednika i otvoriti mu vrata svjetske pozornice.

Monte Carlo je već petnaest godina za redom bio domaćinom svjetske završnice programa EY Poduzetnik godine. Prvi i jedini program ovog tipa koji se provodi na globalnoj razini, samo je na posljednjem izboru EY Svjetskog poduzetnika godine okupio 65 finalista iz svih dijelova svijeta. O snazi poduzetnika koji su se našli u finalu govore brojke. Svi finalisti ukupno zapošljavaju čak 334 tisuće ljudi, a zbrojeni prihodi onih koji su izborili mjesto u Monte Carlu iznose vrtoglavih 38 milijardi dolara. Ovoj su brojci, po prvi puta doprinijeli i hrvatski predstavnici.

Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit dobili su tako jedinstvenu priliku predstavljati hrvatsko poduzetništvo, ali i mogućnost za uspostavljanje novih kontakata te razne susrete s poduzetnicima koji su polučili globalni uspjeh.

Uz dodjelu nagrada, u Monte Carlu u pet dana prepunih raznih događanja sudionici imaju priliku sudjelovati na panelima s najvećim svjetskim imenima iz područja poduzetništva, ali i svijeta medija, sporta, politike te drugih društvenih grana.

Dovoljno je istaknuti kako su se među govornicima na posljednjem izdanju EY Svjetskog poduzetnika godine našli predsjednik Uprave i CEO Coca-Cole Muhtar Kent, suosnivač Twittera Biz Stone, predsjednik Uprave i CEO Starbucksa Howard Schultz i izvršni predsjednik tvrtke Ford Motor Bill Ford.

Monte Carlo će u lipnju 2016. godine po šesnaesti put biti domaćin najuspješnijim svjetskim poduzetnicima, pobjednicima programa EY Poduzetnik godine iz više od 60 zemalja. Ime hrvatskog predstavnika saznat ćemo 17. ožujka prilikom završne večeri. Monte Carlo čeka novog hrvatskog predstavnika i njegovu poduzetničku priču.

 Više informacije o programu i uvjetima prijave pronađite ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

<p style=”margin-bottom: 0cm; widows: 2; orphans: 2;” align=”LEFT”>https://www.youtube.com/watch?v=ot3tgReW8hw&feature=emb_rel_pause</p>

New Report

Close