Preskočite prepreke na svom poduzetničkom putu uz RBA kredite

Autor: Sponzorirani članak , 21. listopad 2015. u 09:23
Foto: RBA

Za sve poduzetnike i obrtnike, početnike ili već iskusne profesionalce, RBA je nadopunila postojeću ponudu svojih kredita, kako bi udovoljila sve složenijim zahtjevima i potrebama za financijskom podrškom.

Za sve poduzetnike i obrtnike, početnike ili već iskusne profesionalce, RBA je nadopunila postojeću ponudu svojih kredita, kako bi udovoljila sve složenijim zahtjevima i potrebama za financijskom podrškom.

Smatramo da je poduzetnička i obrtnička snaga generator konkurentnosti tržišta, ali i novih radnih mjesta te smo upravo za vas odabrali i razvili konkretna rješenja za koja smo sigurni da će vam pomoći na vašem poduzetničkom putu.

Bilo da planirate ulaganje u obrtna sredstva ili imate potrebu za financiranjem osnovnih sredstava, nadopunili smo ponudu svojih kredita te od sada nudimo dugoročne kredite za mikro poduzetnike (s najviše devet zaposlenika), koji se odobravaju do maksimalnog iznosa od 25.000 EUR, uz povoljne kamatne stope te s mogućnošću ugovaranja osiguranja bez hipoteke, što uvelike pojednostavljuje i ubrzava realizaciju kredita.

Također, od sada nudimo i kratkoročne i dugoročne kredite za male poduzetnike (s najviše 49 zaposlenika), uz povoljne kamatne stope. Ako ste mali poduzetnik, imate mogućnost ugovaranja kunskih i deviznih kredita u EUR, na maksimalan iznos od 500.000 EUR.

Dodatno, upotpunili smo i ponudu za male i srednje poduzetnike (s najviše 249 zaposlenih), uz povoljne kamatne stope u kunama do maksimalnog iznosa od 8 milijuna kuna.

Kako bismo vam ponudu što više približili i odgovorili na sve vaše potrebe, sve detaljnije informacije možete dobiti i osobno od naših predstavnika, koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i zahtjeve.

Sastanak s našim predstavnicima u svim regijama možete dogovoriti i putem naših službenih internetskih stranica, ispunjavanjem kontakt forme, koja se nalazi u rubrici Poslovni subjekti/Poduzetnici i obrtnici.

Za sve ostale informacije, slobodno nam se možete obratiti putem naših kontakata ili na broj telefona – 072 92 92 92.

New Report

Close