Premijeru je pukla cijev u WC-u.. I da, nema više poreznih oaza za Hrvate

Autor: Poslovni.hr , 12. srpanj 2013. u 16:21
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Jeste li znali da je na sjednici Vlada povećala plaće čelnicima triju državnih agencija? Da je s Djevičanskim otocima dogovoren uvid u račune hrvatskih građana, dakle “by, by” porezne oaze.

"Jesu li i vama cijevi u premijerovom WC-u najvažnija vijest?", pitanje je koje stoji u komentaru Davora Ivankovića u današnjem Večernjem listu

"Jeste li znali da je na sjednici vlade RH lansiran zakon kojim Vlada RH namjerava preuzeti nadzor i nad više od 1000 poduzetničkih zadruga. Da je odlučeno da se Croatia Airlinesu dokapitalizira s 80 mil. kn. Da je Vlada povećala plaće čelnicima triju državnih agencija. Da je s Djevičanskim otocima dogovoren uvid u računa hrvatskih građana, dakle "by, by" porezne oaze. Jeste li znali da je lansiran i novi zakon o ugljikovodicima, o crpljenju nafte i plina u nas. A jeste li čuli da je vlada zabranila (nošenje) krzna životinja koje se love klopkama (?), kao i ona od mačaka i pasa?", pita Ivanković u komentaru.

"Svi koji su gledali ijedan ili sve središnje dnevnike na sve tri nacionalne televizije, o tome pojma nemaju", zaključuje Ivanković, objašnjavajući kako je primarna vijest u gotovo svim medijima bio kratki izostanak premijera Milanovića sa sjednice Vlade zbog puknute cijevi u kupatilu. 

"Jedino je HTV počela s vijesti o Croatia Airlinesu, no to je bila tek maska, brzo se prešlo na vijest broj jedan. RTL se polomio minutama igrokaza obznaniti glavnu vijest. Slijedili su ih, nešto manje glupavo i na Novoj tv. Koja je to glavna vijest? Pa ona da je premijeru Milanoviću poplavio stan. Da spasitelji nisu znali gdje mu je "centralni ventil", pa su ga zvali. Prilog o njegovu brzom izlasku, povratku nakon 15 minuta, tome da je Grčić traljavo preuzeo kormilo sjednice, da su se ministri brzo snašli i privremenog šefa točno oslovljavali s "potpredsjedniče", da se Milanović na kraju našalio i rekao im da provjere gdje su im ventili – eto to ste mogli saznati na nacionalnim dnevnicima. Vrlo važno. Molim da profesori komunikologije i novinarstva presnime ove izvještaje. Pa da nauče studente kako ne raditi izvještaje s vlade. I ne zaglupljivati narod više no što je to uobičajeno", stoji u Ivankovićevom komentaru. Izvorni članak pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Davor Ivanković očito ima svemirki WC koji se sam servisira, i mijenja
ventile i cijevi , te mu je nepoznata činjenica, da je u derutnim zgradama
u Palmotićevoj , doslovno stranje od brige Holdinga i raspodjele pričuve,
koja će se ovrhom najvjerojatnije iskorititi za etažiranje- a za
cijevi, fasade i ostalo …koga briga !

Gosp. Ivanković i Večernji, trebali bi se prestati baviti glupostima,
i početi pisati ozbiljnije teme.

New Report

Close