Premijer i istarski gradonačelnici u Poreču

Autor: Poslovni.hr , 21. travanj 2015. u 09:06
Thinsktock

Radi se najvećem projektu na ovom prostoru čija je vrijednost preko 500 milijuna kuna i kojeg EU sufinancira bespovratnim sredstvima u iznosu nešto većem od 370 milijuna kuna, odnosno 74 posto ukupne vrijednosti investici

Predsjednik Vlade Zoran Milanović posjetio je danas Špadiće u Poreču povodom početka radova na sustavu odvodnje s uređajima za pročišćivanje otpadnih voda, najvećem projektu na području vodnog sektora u Republici Hrvatskoj, vrijednom više od pola milijarde kuna.  Osim predsjednika Vlade, na svečanosti su danas bili ministar turizma Darko Lorencin i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.

Premijeru su se pridružili gradonačelnici istarskih gradova, između ostalih i pulski gradonačelnik Boris Miletić, te su zajedno posjetili i tvornicu Istradrvo i novoizgrađeni vodeni park Acquacolors.

Radi se  najvećem projektu na ovom prostoru  čija je vrijednost  preko 500 milijuna kuna i kojeg EU sufinancira bespovratnim sredstvima u iznosu nešto većem od 370 milijuna kuna, odnosno 74 posto ukupne vrijednosti investicije.

Komentirajte prvi

New Report

Close