Predstavnici Grada Malog Lošinja u radnom posjetu Gradu Prelogu

Autor: Poslovni.hr , 24. veljača 2016. u 13:43
Grad Prelog

Grad je predstavio poljoprivrednike i proizvođače poljoprivrednih proizvoda u cilju plasmana proizvoda na njihovo područje tj. područje Malog Lošinja, uslijed interesa poduzeća „Jadranka“ koji su sa svojim trgovačkim lancem i hotelskim kompleksima zainteresirani za te proizvode

Proteklog vikenda Grad Prelog ugostio je rukovodstvo Grada Malog Lošinja, te njihov nogometni klub. Gradovi Prelog i Mali Lošinj, na dan Grada Preloga 06. prosinca 2015. godine potpisali su Povelju o prijateljstvu kojom su sklopili zajedničku suradnju u vidu razmjene iskustva i postavljanja temelja za nove zajedničke projekte.

Izaslanstvo Grada Malog Lošinja na čelu s pročelnicom komunalnog odjela Tanjom Jović sa suradnicom Jasminom Ibrišimović, direktorom Nevenom Kruljcem iz komunalnog društva Cres Lošinj, te voditeljima Antoniom Viskićom i Mariom Frankovićem, bilo je veoma zainteresirano za rješavanje problema komunalnog otpada. Temeljem toga održan je sastanak kod gradonačelnika, gdje ih je gradonačelnik Grada Preloga upoznao s radom i aktivnostima gradske uprave, dok je direktor GKP Pre-kom d.o.o. – Siniša Radiković prezentirao novoizgrađenu sortirnicu i kompostanu u Gradu Prelogu nakon koje su iste i posjetili. Uz to grad je predstavio poljoprivrednike i proizvođače poljoprivrednih proizvoda u cilju plasmana proizvoda na njihovo područje tj. područje Malog Lošinja, uslijed interesa poduzeća  „Jadranka“ koji su sa svojim trgovačkim lancem i hotelskim kompleksima zainteresirani za te proizvode.

Komentirajte prvi

New Report

Close