Predstavnici Confindustrije u posjetu Hrvatskoj udruzi poslodavaca

Autor: HUP , 30. srpanj 2015. u 21:59
Dubravko Hoić/Marko Jurinec/PIXSELL

Tema zajedničkog susreta odnosila se na razmjenu iskustva i mogućnost buduće suradnje između talijanskih udruženja i Hrvatske udruge poslodavaca.

Predsjednica HUP-a Gordana Deranja je 7. srpnja ove godine primila delegaciju talijanske udruge poslodavaca Confindustrije i predstavnike Udruge talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj.

Tema zajedničkog susreta odnosila se na razmjenu iskustva i mogućnost buduće suradnje između talijanskih udruženja i Hrvatske udruge poslodavaca. Predsjednik Udruge talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj Dubravko Hoić je ukazao da je ovo nova Udruga koja je osnovana 2014. godine i proistekla iz Savjetodavnog odbora talijanskog poduzetništva u Hrvatskoj.

Udruga u svom radu želi razvijati suradnju sa sličnim udrugama, komorama i asocijacijama u Hrvatskoj, Italiji i regiji te među njima i sa Hrvatskom udrugom poslodavaca. Rad i dosadašnje djelovanje HUP-a predstavio je Davor Majetić, glavni direktor HUP-a. U razgovoru sa talijanskim gostima istaknuto je da HUP ima već dugogodišnju suradnju s regionalnim talijanskim udruženjem industrijalaca iz Vicenze sa kojim ima potpisan Sporazum o suradnji.

Komentirajte prvi

New Report

Close