Predstavljamo poslodavce: Uspjeh, stabilnost, iskustvo – rad u međunarodnom osiguravajućem društvu

Autor: Sponzorirani članak , 12. rujan 2013. u 08:26
Svoje uspješno poslovanje Grawe temelji na 185 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva u Austriji.

GRAWE Hrvatska d.d., prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d.

Poslovni dnevnik i 24sata pokrenuli su projekt čiji je cilj povezati studente s kompanijama u kojima najviše žele raditi i na taj način steći iskustvo koje će im zlata vrijediti u nastavku karijere. 

Franck, Grawe, Podravka, Uniqa, Zagrebačka banka i Zagrebačka Pivovara su TOP poslodavci koji omogućuju studentima da im pokažu koliko vrijede i iskoriste idealnu priliku u kojoj će im moći pokazati svoje znanje i mogućnosti te steći iskustvo koje će im zasigurno osigurati bolju poslovnu budućnost. 

Stoga će Poslovni.hr svakoga tjedna predstavljati neke od navedenih poslodavaca. Ovog tjedna predstavljamo GRAWE, međunarodno osiguravajuće društvo. Sve o projektu 'Iskustvo zlata vrijedi' doznajte ovdje.

GRAWE Hrvatska d.d., prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d. U svih 20 godina djelovanja na hrvatskom tržištu osiguranja svake su godine ostvarili i pripisali dobit svojim osiguranicima po policama životnog osiguranja. Osim toga, GRAWE Hrvatska d.d. kontinuirano ima najveću matematičku pričuvu te razinu solventnosti dvostruko veću od zakonski propisane, što dokazuje stabilnost i uspjeh ovog osiguravajućeg društva.

Svoje uspješno poslovanje temelji na respektabilnom znanju i 185 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva u Austriji. A ono je započelo s radom 1828. godine kao prvo društvo za osiguranje od požara i prvenstvo je bilo regionalni osiguravatelj, usmjeren u potpunosti prema korisnicima u Austriji. Danas je GrazerWechselseitige prerastao u međunarodni koncern koji objedinjuje društva za osiguranje, banke i društva za poslovanje nekretninama i posluje kroz 13 osiguravajućih društava-kćeri na području srednje i istočne Europe.

GRAWE Hrvatska d.d. nudi priliku za rad u stabilnom poduzeću s dugom tradicijom i bogatim iskustvom, a budućem praktikantu omogućit će kontinuirano stjecanje novih znanja, prikupljanje iskustva, ali, s druge strane, i nesebično priznanje za nove ideje i doprinos radnoj zajednici te dodatnu edukaciju. U Odjelu za korporativne komunikacije i marketing praktikant će sudjelovati na posebnom projektu ali i u izradi i implementaciji strategija za komuniciranje na društvenim mrežama te se detaljnije upoznati sa raznim segmentima marketinškog komuniciranja i uporabe marketinških alata. Osim toga, kroz rad u međunarodnom koncernu praktikant će steći uvid u rad ostalih zemalja članica, što doprinosi proširenju vidika, učenju novih, drugačijih rješenja za pojedine izazove, dovodi u kontakt s različitim jezicima i kulturama, te tako direktno utječe na razvoj svakog zaposlenika, kako na profesionalnoj, tako i na osobnoj razini

 

New Report

Close