Predsjednica upisuje doktorat: Školarina iznosi 60.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 26. studeni 2015. u 12:10
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Školarina za doktorat iznosi 60.000 kuna, a student ima obvezu dolaska na obavezna predavanja.

U razredbenom sam postupku i ne smijem davati nikakve izjave. Bit će rezultati u ponedjeljak, rekao nam je prof. Zoran Kurelić ne želeći nam potvrditi informaciju da će on biti mentor predsjednici države, piše 24sata.

Naime, kako je potvrdio njiihov izvor, Kolinda Grabar Kitarović prijavila se na doktorat na Fakultetu političkih znanosti, a mentor bi joj trebao biti upravo Kurelić. 

Na istom fakultetu predsjednica je 2000. godine stekla i titulu magistra međunarodnih odnosa. Navodno i za doktorat upisuje isti smjer.

Inače, školarina za doktorat iznosi 60.000 kuna, a student ima obvezu dolaska na obavezna predavanja.

Predsjednica je danas svratila na fakultet kako bi predala dokumentaciju za upis na studij.

Komentari (13)
Pogledajte sve

@hasanfafer,

zar nisi pročitao priloženi tekst Dr. Nine Raspudnića ili nerazumiješ što je napisano ?
Šta je rekao ljevičar Gvozden Flego a šta je napisala Slobodna Dalmacija.
Nisi pročitao a komentiraš iz potrebe da na nekog pljucneš ?


nino-raspudic

kome-smeta-predsjednica-studentica ?

"
"Birači su Vas izabrali da budete predsjednica države, koja ima što raditi 24 sata dnevno i 7 dana tjedno.", poručuje, između ostalog, Gvozden Flego (bivši SDPov ministar)

…nevjerojatna količina muškog šovinizma koji iskazuju lijeve medijske perjanice, inače veliki kritičari hrvatske "zatucanosti"…

…"ima toliko vremena da se odlučila, umjesto kačkanja zimskih čarapa za Jakova ili izrade goblena, duge sate na Pantovčaku prekratiti štrebanjem za ispite."

Da je ovakvu šovinističku gadost, koja je na razini one da je žena "za madraca, a ne za mudraca", napisao netko s konzervativne strane, brujale bi feministice i udruge za zaštitu ženskih prava.

No, očito za pseudoljevicu vrijede drukčiji kriteriji pa ona može bez posljedica šutnuti ženu tamo gdje joj je po njima mjesto:
da krpi mužu čarape i veze goblene, a ne da gubi vrijeme na doktoratu. "

http://www.vecernji.hr/nino-raspudic-kome-smeta-predsjednica-studentica-1042179

Nino Raspudić piše g.luposti.

Kao prvo kada se kandidirala za predsjednicu nije ni jednom riječju spomenula da ako je izaberemo za predsjednicu pisati studij i studirati.

Štoviše na sva usta je govorila koliko je mjesto predsjednika važno, i koliko će ona svojim predsjedanjem doprinijeti napretku i blagostanju Hrvatske.
I tu bi stavio točku.

Nino Raspudić, kao očito zagriženi feminist, ne shvaća da spol predsjednice uopće nema veze sa njezinom odlukom o studiranju.

Znači bilo bi isto da se radi o muškarcu ili ženi, ovo je podcjenjivanje predsjedničkog mandata u Hrvatskoj.

Da mi nemamo predsjednički sustav,pa predsjednik nema ovlasti kao predsjednik Vlade, ali biti predsjednik Hrvatske je čast, a ima i nekih obaveza.

Po toj logici bivši predsjednik Josipović je i dalje mogao nesmetano predavati na pravnom fakultetu, i uz predsjednički raditi i dalje svoj biznis.

Recimo predsjednik Mesić je mogao biti STAND UP komičar za vrijeme svog mandata.

Mislim da tome nikome nije padalo na pamet, jer se time umanjuje vrijednost mjesta predsjednika Republike Hrvatske.

Neki sada predlažu da predsjednika države bira Sabor.

Zašto?

Time bi svim onim građanima koji su završili osnovnu školu, uskratili mogućnost da budu predsjednica/predsjednik dok završavaju srednju školu.

Uostalom mislim da je gospodin Nino Raspudić uvrijedio gospodina Jakova (a i druge muškarce) s tezom da Jakov ne zna kačkati zimske čarape ili ne zna izraditi goblene.

Već mu zimske čarape treba isplesti predsjednica.
Kao da je nesposoban.

Koliko ja vidim, desničarima smeta što gospodin Jakov doma čuva djecu umjesto predsjednice.

Valjda bi trebao jahati konja i imati isukani mač, ili najmanju ruku KATANU.

Umjesto iglih za štrikanje.

Ja recimo više volim ribičiju.

@miami-gadno je to kad te peru kompleksi porijekla i statusa! Jesi čula za cjeloživotno učenje?

nino-raspudic

kome-smeta-predsjednica-studentica ?


“Birači su Vas izabrali da budete predsjednica države, koja ima što raditi 24 sata dnevno i 7 dana tjedno.”, poručuje, između ostalog, Gvozden Flego (bivši SDPov ministar)

…nevjerojatna količina muškog šovinizma koji iskazuju lijeve medijske perjanice, inače veliki kritičari hrvatske “zatucanosti”…

…”ima toliko vremena da se odlučila, umjesto kačkanja zimskih čarapa za Jakova ili izrade goblena, duge sate na Pantovčaku prekratiti štrebanjem za ispite.”

Da je ovakvu šovinističku gadost, koja je na razini one da je žena “za madraca, a ne za mudraca”, napisao netko s konzervativne strane, brujale bi feministice i udruge za zaštitu ženskih prava.

No, očito za pseudoljevicu vrijede drukčiji kriteriji pa ona može bez posljedica šutnuti ženu tamo gdje joj je po njima mjesto:
da krpi mužu čarape i veze goblene, a ne da gubi vrijeme na doktoratu.

http://www.vecernji.hr/nino-raspudic-kome-smeta-predsjednica-studentica-1042179

New Report

Close