Predložen stečaj tvrtke bivše hrvatske skijašice

Autor: Poslovni.hr/Hina , 12. veljača 2018. u 15:44
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Stečajni postupak predložen je zbog neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana i ukupnom iznosu od nešto više od 14.000 kuna.

Trgovački sud u Zagrebu zaprimio je prijedlog Financijske agencije (Fina) za otvaranje stečajnog postupka nad Ski Studiom Fleiss d.o.o., tvrtkom proslavljene hrvatske skijašice Nike Fleiss i njezinog oca Rene, zbog neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana i ukupnom iznosu od nešto više od 14.000 kuna.

Prema podacima navedenim u prijedlogu Fine, Ski Studio Fleiss ima jednog zaposlenog, otvorene račune i oročen novac u dvije komercijalne banke, a osim toga Fina ne raspolaže drugim podacima o imovini tog dužnika.

Ski Studio Fleiss tvrka je osnovana u siječnju 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a kao direktori navode se Reno i Nika Fleiss. Kao predmet poslovanja te tvrtke registrirane kao društvo s ograničenom odgovornošću za građenje, usluge i trgovinu ističe se, između ostaloga, projektiranje i uklanjanje građevina, promidžba, turističke usluge, sportska rekreacija i poduka iz skijanja.

Prema posljednje predanim podacima o poslovanju, Ski Studio Fleiss je 2016. godine imao nešto više od 360.000 kuna prihoda i krajem te godine ostvario je dobit od gotovo 35.000 kuna.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Tupsone, dobit je nakon isplacenih placa, dobavljaca, potreba za firmu, knjig servisa, doprinosa i amortizacije, a sta ti znas koju si je placu dala, dinamo posluje s 1kn gubitka, mulac, pises komentar a nemaj pojima.

mala dobit s obzirom na prihod

New Report

Close