Požurite s prijavama, zapošljavaju novih 55 stručnjaka

Autor: Poslovni.hr , 08. siječanj 2016. u 09:55
Foto: Thinkstock

SPAN zapošljava više od 100 sistem inženjera i projektanata, a ova stručna ekipa trenutno radi na 80 aktivnih projekata.

Njihove aplikacije svakodnevno koristi više od 300.000 ljudi, a u svijetu ta brojka doseže 2.5 milijuna korisnika na svim kontinentima. Želiš se pridružiti njihovom timu? Sada imaš priliku jer zapošljavaju!

SPAN je vodeća hrvatska tvrtka u projektiranju, izgradnji i održavanju informacijskih sustava utemeljenih na naprednim tehnološkim rješenjima. Na hrvatskom tržištu prisutni su od 1993., a od tada do danas realizirali su niz uspješnih projekata i svoje poslovanje proširili na zemlje istočne i zapadne Europe, Azije i SAD-a.

SPAN zapošljava više od 100 sistem inženjera i projektanata, a ova stručna ekipa trenutno radi na 80 aktivnih projekata i rješavaju gotovo 4.000 support ticketa mjesečno.

Uz toliki opseg posla i ne čudi da trebaju pojačanje: želiš li postati dio njihove uspješne ekipe potraži profil koji te najbolje opisuje i prijavi se na oglas objavljen na MojPosao:

Želiš raditi na enterprise sustavima o kakvima si do sada samo čitao i na projektima koji koriste najnovije IT tehnologije, a protežu se na preko pet kontinenata? Živiš za IT, a pojmovi poput AD, GPO, DNS, NLB, SQL, FIM, ADFS, PKI, SCCM, SCOM, Auzre, Exchange, SharePoint, PowerShell za tebe su rješenje, a ne problemi? U tom slučaju, SPAN ima mjesto za tebe: postani njihov System Engineer/Senior System Engineer (m/ž).

Želiš nadgledati korisničke IT sustave, učiti o sustavima temeljenim na Microsoft tehnologijama, obrađivati incidente i rješavati tehničke probleme? Nije ti problem raditi u smjenama uključujući i noćni rad (3 smjene), jer te najviše veseli kada možeš riješiti problem i prije nego što ga korisnik prijavi? Znači da si kao stvoren za poziciju Service Desk Specialist (m/ž).

Već godinama radiš kao sistemaš, a nije ti problem pričati ni s korisnikom ni sa salesom? Uopće se ne bojiš preuzeti odgovornost za važne projekte, nadogradnju platformi i implementaciju Office 365 hibridnih sustava? Čestitamo, idealan si kandidat za poziciju System architect (m/ž).

Ako se nešto mora priznati, onda je to da imaš oko za detalje. Vidiš na daleko i široko a uz to si komunikativna i odgovorna osoba. Imaš i radnog iskustva: već si se bavio/la analizom i implementacijom poslovnih procesa i aplikativnih rješenja, a i predobro znaš kako je raditi s developerima (znaš da su posebni), test inženjerima, arhitektima, prodajom i raznim klijentima? SPANu bi stvarno dobro došao netko poput tebe! Želiš li postati njihov Project Manager/Business Analyst (m/ž)?

Pripadaš malobrojnoj ugroženoj vrsti 'hrvatskih SharePoint entuzijasta' i iz nekog razloga još uvijek želiš ostati u tom krugu čudaka? SPANov SharePoint sastoji se od stručnjaka i entuzijasta u više specijaliziranih uloga. Znači, bit ćeš napokon sretan, siguran i 'svoj na svome' – dobrodošao u SharePoint ekipu – Developer, Administrator, Project Manager (m/ž). 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close