Poznati leskovački roštilj u Batak restoranima

Autor: Sponzorirani članak , 06. svibanj 2015. u 08:30
Foto: Batak

Jela s roštilja provjereno su omiljena, a u Batak restoranima uz tradicionalna jela s roštilja možete kušati i poznati leskovački roštilj koji redovito oduševljava goste.

Jela s roštilja provjereno su omiljena, a u Batak restoranima uz tradicionalna jela s roštilja možete kušati i poznati leskovački roštilj koji redovito oduševljava goste. Svaki će gurman na jelovniku restorana pronaći nešto za sebe, od mazalica, vješalica, mućkalica, ćevapa ili lungića u kajmaku. Kada ih kušate rađa se ljubav. Ako se ne možete odlučiti što biste kušali, odlična je opcija naručiti jednu od dvije plate (plata Batak ili gurmanska plata), koje su mix svega što svakako morate probati u Batku. U ponudi su i vrhunske slastice, koje svakako morate kušati nakon odličnog objeda. Posebnost Batak restorana je u pristupu i načinu na koji pripremaju meso. Njihovi roštilj majstori probranim začinima oplemenjuju 100 % juneće meso koje time dobija poseban primamljiv okus i miris.

Batak restorani nalaze se na šest lokacija, po cijelom gradu. Svaki od restorana priča svoju priču, no imaju jednako ukusnu hranu i domaću atmosferu. Možete ih pronaći na Rudešu, golf terenima, Kvatriću, Savici, u centru Cvjetni i u Sesvetama.

Jako su ponosni na činjenicu da se većina gostiju učestalo vraća kako bi uživala u ukusnoj hrani. To su ljudi koji vole dobar roštilj i uživaju u njemu. Osim za opuštenu večeru ili druženje uz hranu s prijateljima, restorani Batak predstavljaju odličan izbor za poslovne sastanke uz ručak, proslave rođendana, krstitki, krizmi, pa čak i manjih vjenčanja koje se organiziraju na lokaciji golf tereni. Uz pristupačne cijene, te prostrane terase na svim lokacijama gosti se mogu maksimalno opustiti i uživati u objedu.

Kao što je već rečeno svi Batak restorani imaju jednaku ponudu hrane i pića. Posebna pažnja posvećenaje kvaliteti hrane, te osoblju koje svojim ljubaznim pristupom čini ključnu razliku. Želja Batak tima je da se gosti osjećaju ugodno i da osjete domaću atmosferu dok uživaju u odličnom roštilju.

Dobru posjećenost restorana mogu zahvaliti tome što Batak tim konstantno osmišlja dodatne sadržaje, kako bi svojim gostima omogućili potpuniji doživljaj. Posebno im je drago kada mogu nagraditi svoje vjerne posjetitelje koji ispunjavaju Batak ankete i svojim konstruktivnim komentarima pomažu da budu još bolji.

Svojim sadašnjim gostima zahvaljuju na ukazanom povjerenju i dobrim komentarima na uslugu i osoblje, a sve buduće goste pozivaju da posjete jedan od Batak restorana i priušte si pravi gurmanski doživljaj.

New Report

Close