Pozlatili smo igre Loto 7/39 i Za super sedmicu

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2015. u 09:12
Foto: Hrvatska lutrija

Novosti u igrama i izvlačenjima.

Još jedna kuglica našla je mjesto u bubnju pa osim dobro poznatih 39 brojeva imamo i četrdesetu 'zlatnu kuglicu'. Zlatna kuglica najveća je novost u Lotu 7/39, a njenim izvlačenjem udvostručuju se svi dobici izuzev Jackpota Lota 7/39 i Jackpota igre Za Super sedmicu. Prvo izvlačenje s novim pravilima krenulo je u subotu 26. rujna, a osim uvođenja nove kuglice, Hrvatska Lutrija je pripremila još neke izmjene u igri.

Ukinuto je izvlačenje dopunskog broja, time i dobitak 6+1, a povećana je vrijednost nižih dobitaka te posebno dobitak 'Šestica' čiji se fond sa 15% povećava na 25%. Također, kada fond dobitaka za 'Sedmicu' dosegne iznos od 10.000.000 kn, preostali iznos pribraja se fondu dobitaka druge vrste odnosno 'Šestici'.

I dodatna igra Za Super sedmicu doživjela je značajne promjene uvođenjem novih vrsta dobitaka. Tako sada uz Super sedmicu imamo još i Super šesticu (šest pogođenih brojeva i slovo), Super peticu (pet pogođenih brojeva i slovo) te Super četvrticu (četiri pogođena broja i slovo), a super dobici su zbroj dobitaka igara Loto 7/39 i Za Super sedmicu. Sve novitete prati i promjena cijene pa tako igrači za samo jednu kunu više po kombinaciji Lota 7/39 odnosno za 3,00 kune, mogu osvojiti veće dobitke dok Za super sedmicu cijena ostaje dodatnu 1,00 kunu po kombinaciji.

Promjene u igri prati nova kampanja i osvježeni vizualni identitet izvlačenja koje i nadalje pratite u istom terminu u 19,55 sati na HTV1, srijedom i subotom.

Više informacija saznajte na www.lutrija.hr i putem besplatnog telefona 0800 600 607

Komentirajte prvi

New Report

Close