Potražuje se investitor za VE 150 MW

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2014. u 14:07
Slika je preuzeta s portala croenergo.eu

Za predmetni je projekt ishođeno pozitivno rješenje za Studiju o utjecaju na okoliš (SUO), lokacijska dozvola, a u tijeku je i ishođenje građevinske dozvole.

Savez za energetiku Hrvatske putem Odjela za investicijska ulaganja u energetiku i zaštitu okoliša i Odjela za poticanje i razvoj investicijskog tržišta od 17. ožujka do 01. travnja pruža uvid u investicijsku dokumentaciju, a vezano uz projekt izgradnje vjetroelektrane snage veće od 150 MW na području Republike Hrvatske.

Za predmetni je projekt ishođeno pozitivno rješenje za Studiju o utjecaju na okoliš (SUO), lokacijska dozvola, a u tijeku je i ishođenje građevinske dozvole. Riječ je o zahvatu na više od 55 km2. Ova se ponuda ne odnosi na prikupljanje ponuda vezanih uz nabavu tehnologije već isključivo na prodaju projekta u ovoj fazi ishođene projektne dokumentacije.

Zainteresirane strane svoj iskaz interesa u mogućnosti su dati putem obrasca na sljedećem linku, a djelatnici Saveza za energetiku Hrvatske povratno će dostaviti raspoložive termine za pružanje uvida u dokumentaciju odnosno inicijalni razgovor o elektrani te popratnu izjavu o povjerljivosti.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentirajte prvi

New Report

Close