Potraga za sezonskim radnicima je u punom jeku!

Autor: Poslovni.hr , 04. veljača 2013. u 10:21
Guliver/Thinkstock

MojPosao i ove godine u suradnji s partnerima provodi akciju „Poslovi u turizmu“.

Turistički djelatnici tražena su radna snaga, potvrđuje pregled tržišta rada za 2012. godinu prema kojem je Turizam i ugostiteljstvo bila druga najzastupljenija kategorija poslova na portalu MojPosao.
Kako bi potaknuo poslodavce na pravovremenu pripremu za turističku sezonu te istovremeno osigurao veću ponudu sezonskih poslova, MojPosao i ove godine u suradnji s partnerima provodi akciju „Poslovi u turizmu“.

Cilj akcije je brži i jednostavniji pronalazak stručnih sezonskih djelatnika te povećanje mobilnosti na tržištu rada za vrijeme turističke sezone. S tim je ciljem malim i obiteljskim hotelima, kampovima, restoranima te café barovima diljem Hrvatske omogućena povoljnija objava oglasa u razdoblju od 1. veljače do 1. rujna 2013.

Osim povoljnije objave oglasa, poslodavcima na raspolaganju stoji i korištenje jedinstvenog sustava za predselekciju kandidata 'Ljudevit' kojim se štedi vrijeme i povećava efikasnost pri odabiru novih zaposlenika. 
Dodatne pogodnosti su besplatno korištenje baze životopisa koja broji više od 180.000 aktivnih profila tražitelja posla te besplatna objava oglasa u lokalnim tiskovinama (Istra, Slavonija, Dalmacija).

Akciju tradicionalno podržavaju Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) i Hrvatska obrtnička komora (HOK). Medijski pokrovitelj projekta je poslovni tjednik Lider.

Komentirajte prvi

New Report

Close