Potpisan ugovor s tvrtkom Scateo

Grad Sisak Grad Sisak

tvrtka Scateo je odabrala upravo grad Sisak kao mjesto za realizaciju investicije radi brzog rješavanja svih potrebnih pripremnih radnji i poslova

Nakon iskazivanja poslovnog interesa za investiranje na području grada Siska koji je tvrtka Scateo iz Zagreba uputila Gradu Sisku u ožujku 2015. godine danas je potpisan Ugovor o osnivanju prava građenja kojim započinje realizacija još jedne nove investicije, a to je izgradnja industrijsko proizvodnog postrojenja elektroenergetskih sustava napajanja. Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček je iskazala zadovoljstvo potpisivanjem četvrtog po redu Ugovora o osnivanju prava građenja koji potvrđuje opredjeljenje da se Sisak brendira kao destinacija povoljna za investitore.

– Vjerujem da će poruke o ovim događanjima i potpisivanju ugovora s prethodna tri investitora stići na prave adrese i da ovo neće biti zadnji ugovor koji potpisujemo. Veselim se novom poslovnom partneru i novim radnim mjestima te novoj zelenoj proizvodnji na području grada Siska – rekla je gradonačelnica.

U ime tvrtke Scateo Ugovor je potpisao Matija Matišić koji je pojasnio da se investicija odnosi na ulaganje u proizvodnju elektroenergetskih sustava napajanja baziranih uglavnom na zelenoj energiji, suncu i vjetru. Prema njegovim riječima, tvrtka Scateo je odabrala upravo grad Sisak kao mjesto za realizaciju investicije radi brzog rješavanja svih potrebnih pripremnih radnji i poslova koje je sisačka gradska uprava, za razliku od mnogih drugih gradova, rješila u nekoliko tjedana, što se u poslovnom svijetu izrazito cijeni i priznaje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve