Potpisali suradnju s trgovcima iz Zadra i Siska

Autor: Poslovni dnevnik , 17. ožujak 2016. u 21:59
Predsjednik Uprave Velpro Centra D. Kocijan/Sanjin Strukić/PIXSELL

Dvije udruge pronašle zajednički model rada s Velproom, koji im uz ostalo pomaže u uređenju trgovina i nabavi opreme.

Velpro je u četvrtak potpisao ugovore o suradnji s Udrugom trgovaca Zadarske Županije i Udrugom trgovaca Sisak. Predsjednik Uprave Velpro Centra Dražen Kocijan te spomenutih udruga trgovaca Zoran Paleka i Vladimir Deverić najavili su još intenzivniju suradnju.

Kocijan je istaknuo kako je sporazum rezultat zajedničkih unapređenja svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i Velproa, kojom se jača pozicija domaće proizvodnje i trgovine. "Velpro nudi optimalan izbor asortimana potreban našim formatima trgovina, logistiku i transport vrata do vrata, podršku kroz akcije namijenjene projektu Plus Market, ali i ciljane akcije namijenjene potrebama naših udruga, pomoć u preuređenju trgovina i nabavi nove opreme te kroz besplatne edukacije za zaposlenike Plus marketa", kazao je Paleka.

Deverić je istaknuo kako su obje udruge pronašle zajednički model rada i suradnje s Velproom koje njihovim članovima omogućuje dugoročnu stabilnost poslovanja, veću konkurentnost i očuvanje radnih mjesta. Velpro posluje na 24 lokacije diljem Hrvatske s više od 200 vozila te nudi kupcima asortiman s 12.000 artikala. Prodaje i distribuira  svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje. Početkom godine izdvojio se iz sustava Konzuma te je postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro Centar. 

Komentirajte prvi

New Report

Close