Postanite turistički interpretator Muzeja vučedolske kulture

Autor: Marija Crnjak , 11. lipanj 2015. u 13:45
Vucedolska golubica, simbol grada Vukovara. Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL

Najboljoj desetoritci prijavljenih kandidata edukaciju plaća HTZ.

Hrvatska turistička zajednica, Ministarstvo turizma i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske traže kandidate koji će se educirati za poslove turističkog interpretatora Muzeja vučedolske kulture, a najboljoj desetoritci prijavljenih kandidata edukaciju plaća HTZ. Kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 16. lipnja, a nakon položene edukacije koju provodi osječko Učilište Studium polaznici će dobiti certifikat u e-radnu knjižicu, doznaje se u HTZ-u koj je objavio poziv na svojim stranicama. 

„Hrvatska svoje goste itekako može privući i turističkom ponudom na kontinentu. To posebice vrijedi za razdoblja izvan ljetne sezone, kad sunce i more nisu glavni motivi dolaska u određenu destinaciju. Hrvatski kontinent je doista obilježen bogatom kulturnom baštinom i upravo zbog toga HTZ podržava svaku inicijativu koja doprinosi boljem korištenju kontinentalnih resursa u turističke svrhe“, poručili su iz HTZ-a.

Pojašnjavaju da navedeni program ima za cilj educirati i osposobiti polaznike da na atraktivan, jednostavan, razumljiv i pamtljiv način predstave pojedine sadržaje neke turističke destinacije, kako bi metodom pričanja priča i snažnom interpretacijom oblikovali pozitivnu emociju i jedinstveni doživljaj.

Komentirajte prvi

New Report

Close