Poslovni.hr slavi deset godina postojanja

Autor: Poslovni.hr , 05. prosinac 2015. u 00:01
FOTO: Poslovni.hr

Na današnji dan prije točno deset godina na domaćem web-u osvanuo je portal Poslovnog dnevnika, Poslovni.hr. Zahvaljujući vama, našim vjernim čitateljima, s vremenom smo postajali sve bolji, veći, čitaniji i relevantniji. Upravo ste nas vi doveli do statusa najposjećenijeg internetskog portala posvećenog gospodarskim i financijskim temama.

Poslovni.hr i dalje će biti mjesto gdje se svakodnevno mogu pročitati relevantne, pravodobne i detaljne informacije svim gospodarskim kretanjima u zemlji i svijetu, analize rada domaćih i inozemnih tvrtki, najvažnije vijesti i analize o zbivanjima na burzi, komentari uglednih domaćih i stranih stručnjaka…ukratko sve važno što se toga dana događa u zemlji i svijetu, a da na bilo koji način ima utjecaj na gospodarstvo i svijet oko nas.

Poslovni.hr trenutno je 12. na Gemiusovoj listi posjećenosti s trendom postupnog, ali sigurnog rasta što se smatra iznimno uspješnim za uže specijalizirani portal. Poslovni.hr u prosjeku mjesečno ima i više od pola milijuna jedinstvenih korisnika, a vijesti s poslovni.hr-a nerijetko se prenose i na drugim hrvatskim portalima. 

Poslovni.hr, koji čvrsto drži prvo mjesto među portalima iz svijeta biznisa, snažno je prisutan i na društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru, LinkedInu. Samo na najpopularnijoj od njih – Facebooku – dnevne objave s poslovni.hr-a prati 128.000 fanova, s dosegom i do više od 750.000 ljudi. 

S godinama se Poslovni.hr etablirao i kao mjesto okupljanja onih koji žele voditi ozbiljne rasprave o ključnim gospodarskim temama o čemu svjedoči golema posjećenost našeg foruma koji sudjeluje sa gotovo ¼ svih posjeta na portalu. 

Forum portala poslovni.hr središnje je mjesto okupljanja dioničara, budućih i/ili potencijalnih dioničara i ulagača te svih onih koji traže dodatne informacije, dubinske analize, pomoć i/ili odgovore iskusnih sudionika na hrvatskom, regionalnom i svjetskim tržištima kapitala. Forum je pokrenut kad i internetsko izdanje Poslovnog dnevnika, 5. prosinca 2005., prosječno ima 400 poruka dnevno i ima više od 2.400 otvorenih aktivnih tema.  Više je od 48.000 registriranih korisnika na portalu, a mnogi od njih vrlo aktivno sudjeluje u raspravama na forumu. Više od 1,6 milijuna postova je dosad komunicirano na svim glavnim i podforumima, a glavni forum Tržište kapitala – Hrvatska (ZSE) ima nešto malo manje od 700 aktivnih tema. Također, u deset godina postojanja portala komentirano je više od 33.000 članaka.

Poslovni.hr nedavno je redizajnirao svoje stranice kako bismo vam pružili ugodnije iskustvo čitanja naših sadržaja. U idućem razdoblju pripremili smo vam još neke novosti.

Hvala vam na vjernosti i čitajte nas i dalje. 
 

Poslovni.hr 2005.

Poslovni.hr 2008.

Poslovni.hr 2012.

Komentari (2)
Pogledajte sve

KOliko smo ovisni o Vašim vijestima, stekao bi se dojam- da ste ODUVIJEK prisutni u poslovnom
svijetu,…… ili, kraće rečeno- kako smo uopće mogli prije Vas- razmjenjivati poslovna iskustva
i informacije ?

Uložili ste mnogo napora u poboljšanja , nadogradnje sustava, moderan dizajn. udovoljavali našim
sitnim , ali bitnim željama…s ciljem , još veće posjećenosti……

U tom smjeru…..samo hrabro dalje…

Čestitam Vam deset godina postojanja !

Nije to mala stvar u nemogućim uvjetima koji vladaju u gospodarstvu Hrvatske.

New Report

Close