Poslovni.hr i dalje ruši rekorde!

Autor: Poslovni.hr , 08. svibanj 2019. u 15:54
FOTO: PD

Poslovni dnevnik dugogodišnji je broj 1 u segmentu ‘business’ na hrvatskom tržištu (prema službenoj metrici Gemius Audience). To su potvrdili i rezultati za mjesec travanj u kojem je Poslovni.hr zabilježio posjetu od rekordnih 877.601 jedinstvenih korisnika i nalazi se u top 10 najčitanijih portala kao jedini specijalizirani news medij.

Poslovni.hr u travnju ove godine čitalo je čak 30.68% svih online korisnika u Hrvatskoj! Rekordni rezultati prije svega su zasluga predanosti redakcije, kontinuirani rad na kvaliteti sadržaja te osluškivanje potreba čitatelja.

"Poslovni dnevnik, a u ovom slučaju portal poslovni.hr uvijek se beskompromisno vodio stručnošću i analitičnošću u kreaciji sadržaja koji se stavlja pred čitatelja. Ovaj rezultata samo potvrđuje da se kvaliteta nagrađuje, ali i da internetski prostor može biti mjesto zanimljivog i pametnog sadržaja bez podilaženja niskim strastima čitatelja i bez clickbait naslova. Naravno, ovaj rezultat prije svega je uspjeh redakcije i novinara Poslovnog dnevnika, a mora se naglasiti i urednička kompetencija naše kolegice Tine Lakić koja svakako razumije ne samo teme i odabir sadržaja već i internetski prostor kao mediji koji ima svoje zakonitosti kada su sadržaj i čitateljska publika u pitanju", rekao je Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

"Poslovni.hr bilježi stalni rast jedinstvenih korisnika jer svakodnevno pratimo što naše čitatelje zanima, zabrinjava ili muči te im nudimo vrhunski i kvalitetan sadržaj. Ovaj uspjeh nam je poticaj da nastavimo raditi upravo na taj način na zadovoljstvo načih čitatelja i onih koji će to tek postati", rekla je Tina Lakić, urednica portala Poslovni.hr.

Poslovni dnevnik je središnje mjesto okupljanja ljudi zainteresiranih za gospodarske i financijske teme, a dugoročna predanost izvrsnosti rezultirala je dominacijom Poslovnog u svom tržišnom segmentu.

Portal Poslovni.hr ima najveću online zajednicu korisnika okupljenu oko financijskih i poslovnih tema. Posebno smo ponosni na naše vjerne forumaše i lojalne čitatelje poslovnih analiza, osvrta i ostalog specijaliziranog sadržaja.

Zahvaljujemo se našim vjernim čitateljima, forumašima i korisnicima društvenih mreža te vjerujemo da će i u budućnosti odabirati Poslovni.hr kao najrelevantnije online mjesto za vijesti, priče i analize iz poslovnog svijeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close