Poslovni uzlet sutra u Zagrebu!

Autor: Poslovni dnevnik , 01. srpanj 2014. u 15:45
Poslovni dnevnik sutram 2. srpnja 2014. organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik sutra, 2. srpnja 2014. organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik sutra, 2. srpnja 2014. organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu.

Zbog velikog interesa otvorili smo dodatnu dvoranu na novoj lokaciji. Sve edukacije odžat će se na lokaciji FORUM, Radnička cesta 50. Konferencija će se održati na lokaciji HUP, Radnička cesta 52.

Riječ je o manifestaciji koja će se sastojati od 2 paralelna događanja, cjelodnevne konferencije na 3 glavne teme (izvoz, turizam i administrativne barijere) te 9 edukacijanamijenjenih malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima.

Prva panel diskusija koja očekuje posjetitelje biti će na temu izvoza. Stručnjaci iz različitih sektora poslovanja i izvoznici na različita tržišta pokazati će dobre primjere iz prakse, te kroz diskusiju s vlasnicima malih i srednjih poduzeća uspješnih u izvozu osvijetliti konkretne, primjenjive i specifične mogućnosti i ideje koje bi i drugi poduzetnici mogli primjeniti u svojim poslovnim ekspanzijama na strana tržišta.

Drugom panel diskusijom sudionici panela pokazati će važnost turizma za gospodarstvo te kako produljenje turističke sezone i razvoj inovativnih turističkih koncepata otvara goleme potencijale za poslovni rast malih i srednjih poduzetnika.

Treća panel diskusija biti će o administrativnim barijerama koje uz financijsku krizu i nepovoljne uvjete poslovanja dodatno opterećuju malo i srednje poduzetništvo. Sudionici panela pokazat će kako se administrativne barijere ne odnose se samo na parafiskalna davanja i niz nameta već i na sporost birokratskog režima te kako česte promjene zakonodavnih okvira utječu na malo i srednje poduzetništvo.

Edukacijski dio za male i srednje poduzetnike zastupit će teme EU fondova, marketinga, financija i poreza gdje će stručnjaci iz Algebre, Porezne klinike, Trening centra i Hrvatskog Telekoma prenjeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Komentirajte prvi

New Report

Close