Poslovni uzlet stiže i u Međimurje

Autor: Poslovni dnevnik , 14. travanj 2015. u 22:00
Matija Posavec, župan Međimurske županije/Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Osnovni cilj projekta Poslovni uzlet je promocija i edukacija malih i srednjih poduzetnika, istaknuo je glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović.

U Čakovcu će se u organizaciji Poslovnog dnevnika i Međimurske županije 27. travnja održati edukativna manifestacija "Poslovni uzlet Međimurske županije", najavljeno je jučer u Čakovcu na konferenciji za medije.

Navedena manifestacija dio je projekta "Poslovni uzlet", namijenjenog promociji malog i srednjeg poduzetništva te obrtništva, a cilj mu je poduzetnicima i obrtnicima osigurati besplatnu edukaciju kako bi unaprijedili poslovanje. Suorganizator je Ministarstvo poduzetništva i obrta. Matija Posavec, župan Međimurske županije, istaknuo je da konstantno rade na unaprjeđenju i poticanju gospodarstva na području Međimurske županije te postoje i rezultati koji to pokazuju.

 

Posavec

Priključili smo se kako bismo svima omogućili da iskoriste prilike koje im se nude

"Priključili smo se projektu Poslovni uzlet kako bismo omogućili gospodarstvenicima, poljoprivrednicima, ali i svima drugima da iskoriste prilike koje im se nude. Pozivam sve zainteresirane da 27. travnja dođu i sudjeluju na panel raspravama, edukacijama i predavanjima te na taj način unaprijede svoja znanja. Ne smijemo čekati nikoga, trebamo se konstantno educirati i iskoristiti svaku priliku koja nam se nudi", istaknuo je Posavec.

Naglasio je i da Međimurska županija posljednjih osam godina bilježi konstantan rast izvoza te da je izvoz dvostruko veći od uvoza. "Osnovni cilj projekta Poslovni uzlet je promocija i edukacija malih i srednjih poduzetnika. To je iznimno važno jer mala i srednja poduzeća čine 99 posto svih poslovnih subjekata, 65 posto svih zaposlenih je u malim i srednjim tvrtkama, a mali i srednji poduzetnici sudjeluju s 50 posto ukupnog BDP-a ", kazao je Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika. 

Komentirajte prvi

New Report

Close