Poslovni uzlet i besplatne edukacije dolaze u Zadar

Autor: Poslovni dnevnik , 19. prosinac 2014. u 11:50
Thinkstock

Poduzetnici, obrtnici i svi koji žele dodatno stručno znanje kojim će pospješiti svoje poslovanje prijavite se na besplatne edukacije u Zadru!

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani koji žele dodatno stručno znanje kojim će pospješiti svoje poslovanje prijavite se na besplatne edukacije u Zadru 13. veljače 2015. u Arsenalu ( Trg tri bunara 1) u sklopu projekta Poslovni uzlet koji se uspješno nastavlja i u 2015. godini.

Svi koji se prijave na edukacije imat će priliku naučiti kako izbjeći česte pogreške prilikom kreditnih zahtjeva, kako pokrenuti vlastiti biznis bez puno ulaganja te kako unaprijediti svoje obiteljsko gospodarstvo novcem  iz EU-a. Saznat ćete i što ako imate projekt, a nemate novaca za financiranje te kako najlakše doći do sredstva za energetsku učinkovitost. Za sve one u marketingu tu je predavanje o brendovima na kojem ćete naučiti kako  postaviti, planirati i realizirati strategiju robne marke, a za one koji se bave turizmom otkrit ćemo potencijale zdravstvenog turizma. U vrijeme konstantnih tehnoloških promjena i dostignuća imat ćete priliku upoznati se s tajnama Cloud usluga i naučit ćete kako vam one mogu omogućiti učinkovitije poslovanje. Tu je i edukacija o učinkovitom oglašavanju putem Facebooka i Googlea koja će vam pomoći u ovo vrijeme krize. Ako vas muči preskupa struja saznajte kako uštedjeti novac na računima te kako svesti troškove poslovanja na minimum uz Coworking Centar Zadar.

Projekt Poslovnog dnevnika „Poslovni uzet“ pokrenut je početkom 2014. godine u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima.

Tijekom 2014. godine u sklopu projekta Poslovni uzlet na edukacijama je sudjelovalo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika i to u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Rijeci i Osijeku. U 2015. godini edukacije se nastavljaju kako bi svi zainteresirani stekli dodatna znanja i kompetencije te  svoje poslovanje učinili konkurentnim na globalnoj razini.

Uz besplatne edukacije, ovo događanje je idealna prilika za networking, a mnogi poduzetnici koji su sudjelovali na edukacijama naglašavaju kako im je Poslovni uzlet bio idealna prilika za predstavljanje vlastitog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima.

Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje, a prijavu na edukacije možete napraviti ovdje.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Komentirajte prvi

New Report

Close