Posljednje pripreme za otvorenje velike izložbe Večernjeg lista u Osijeku!

Autor: Poslovni.hr , 14. travanj 2019. u 20:08
FOTO: Večernji list

Osijek je prvi od šest gradova u kojima će izložba gostovati, a uz izložbu održat ćemo i okrugle stolove o budućnosti medija te studentske tribine na kojima ćemo predstaviti naš strateški višegodišnji projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj.

Ekipa Večernjeg lista i MI KOLORA, transportno-logističkom tvrtkom koja nam pomaže u postavljanju izložbe, a uz pomoć kustosice Ive Koerbler, vrijedno radi danas od 13:00 sati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. Sutra u 10:00 sati službeno ćemo ju otvoriti i ujedno najaviti početak velike rođendanske proslave, 60 godina Večernjeg lista. 


Andrea Borošić, direktorica i članica Uprave Večernjeg lista, s kustosicom izložbe Ivom Koerber i vrijednom ekipom Večernjeg i tvrtke MI KOLORA

Osijek je prvi od šest gradova u kojima će izložba gostovati, a uz izložbu održat ćemo i okrugle stolove o budućnosti medija te studentske tribine na kojima ćemo predstaviti naš strateški višegodišnji projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj, koji je započeo Poslovni dnevnik, a prihvatio i podržao i Večernji list u svojstvu suorganizatora. Izložbe će u Osijeku, Koprivnici, Rijeci, Zadru, Splitu i Zagrebu gostovati po tjedan dana počevši od sutra a završno s početkom lipnja. 

'Nadamo se da ćemo zainteresirati javnost, jer doista je zanimljivo, poučno i emotivno pogledati kako je jedan medij u proteklih 60 godina pratio sve najbitnije nacionalne i svjetske događaje. Dođite u što većem broju', poručila je Andrea Borošić, direktorica i članica Uprave Večernjeg lista. 
 

Komentirajte prvi

New Report

Close