Posjetite Combis konferenciju i saznajte sve o digitalnom poslovanju

Autor: Sponzorirani članak , 04. rujan 2015. u 09:08
Foto: Combis

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj za deveto izdanje tradicionalnog rujanskog okupljanja priprema dosad najbogatiji sadržaj i mnoštvo događanja.

Combis konferencija, dvodnevno okupljanje IT stručnjaka iz Hrvatske i regije održat će se 24. i 25. rujna 2015. Šibeniku, ove godine pod krovnom temom Osjeti digitalno. Živi digitalno.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj za deveto izdanje tradicionalne konferencije priprema niz aktualnih tema, kao što su Cloud & Big Data, Digital Office, Technology, Business on the Move i Business Change in Digital Age.

Cilj ovogodišnjeg okupljanja u Šibeniku je naglasiti nužnost digitalnih promjena u poslovanju, ali i inspirirati sudionike na nove poslovne iskorake. U inspiraciji će pripomoći i gostovanje svjetski poznatog govornika poslovne kreativnosti – Fredrika Häréna.

Prvog dana konferencije svoj će obol temi o promjenama dati i predsjednici uprava više vodećih hrvatskih kompanija koji će predstaviti svoja razmišljanja o razvoju i uspjehu u digitalnom svijetu kojim smo okruženi. Uz ovaj spoj, stranog govornika i vodećih ljudi hrvatskog gospodarstva, zasigurno neće biti teško dobiti 'veliku sliku' o svjetskom i domaćem tržištu te njegovim sadašnjim i budućim potrebama.

"Combis postoji četvrt stoljeća. Svih tih godina sudjelovali smo u svim ciklusima razvoja hrvatske informatike i radili na mnogim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu u kojima je informatika probijala barijere. Na ovaj način je i Combis sudjelovao u kreiranju IT povijesti ovog dijela Europe.

Zadatak Combis konferencije – koja je dio ovih procesa sad već gotovo cijelo desetljeće – je pokazati naš uvid, iskustvo i kompetencije, prikazati kako doživljavamo pojedine primjene tehnologije unutar pojedinih industrija, prezentirati sve što smo uspjeli postići zajedno s našim korisnicima. No istodobno, želimo potaknuti neka nova razmišljanja i kreiranje poslovnih informatičkih rješenja koja će obilježiti vrijeme koje tek dolazi", izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica konferencije i voditeljica Odjela marketinga i komunikacija Combisa.

Saboti Slovenc naglašava kako i ove godine očekuju više od tri stotine sudionika iz Hrvatske i regije. Posjetitelji Combis konferencije su korisnici i partneri Combisa, djelatnici i voditelji IT odjela kompanija, ali i članovi menadžmenta i Uprava te svi oni koji percipiraju važnost IT-a u modernom poslovanju.

Uz službeni dio konferencije, Combis i ove godine najavljuje mnoštvo prilika za razmjenu stručnih znanja i iskustava u neformalnom ozračju uz nezaobilazni zabavni dio konferencije.

Tražite dobru poslovnu ideju? Želite potaknuti svoju kreativnost? Biti ukorak s trendovima? Dođite na Combis konferenciju. Prijavite se na www.combis.hr/konferencija i rezervirajte svoje mjesto za uspjeh.

Pratite Combis konferenciju na društvenim mrežama – posjetite Combisovu Facebook stranicu, Twitter profil na @Combis_hr ili Combis na LinkedIn mreži.

New Report

Close