Posao vrijedan gotovo milijun eura upropašten je neprofesionalnošću

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2018. u 09:59
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Okvirnim sporazumom obuhvaćeni su građevinski radovi održavanja .

Okvirni sporazum za izvođenje građevinskih radova održavanja i hitnih intervencija na zgradama u vlasništvu Grada Rijeke između Grada Rijeke kao naručitelja i zajednice ponuditelja GPP Mikić d.o.o. i Hausler d.o.o. kao izvođača radova, u vrijednosti većoj od sedam milijuna kuna sklopljen je u travnju 2017. godina.

Ali, kako piše Novi list, posao vrijedan gotovo milijun eura zajednica ponuditelja je upropastila neprofesionalnošću, a Grad Rijeka razmišlja o raskidu ugovora i naplati penala.

– Okvirnim sporazumom obuhvaćeni su građevinski radovi održavanja – što podrazumijeva izvedbu građevinskih radova, radova ugradnje opreme i izvođenje drugih radova na zgradi potrebnih za funkcionalnost iste, radovi hitnih intervencija – što podrazumijeva nužno i neodložno izvođenje građevinskih radova, ugradnju opreme i izvođenje drugih radova kako bi se osigurala stabilnost i funkcionalnost zgrade i/ili opreme i/ili postrojenja te spriječilo nastanak daljnje štete koja je izazvana neočekivanim i izvanrednim događajem – pojašnjavaju u Gradu Rijeci. 

Komentirajte prvi

New Report

Close