Portal croenergo.eu objavio 24 tisuće medijskih vijesti i potvrdio status vodećeg portala o pitanjima energije i okoliša u Hrvatskoj

Autor: Croenergo.eu , 22. listopad 2014. u 11:20

U periodu od osnutka 01. travnja 2011. godine do danas, u tri i pol godine rada, redakcija portala croenergo.eu objavila je 24 tisuće medijskih vijesti.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

U periodu od osnutka 01. travnja 2011. godine do danas, u tri i pol godine rada, redakcija portala croenergo.eu objavila je 24 tisuće medijskih vijesti, čime je potvrđen status vodećeg hrvatskog portala o pitanjima energije i zaštite okoliša, a posebno o pitanjima razvoja zelenog gospodarstva u cijelosti.

Tema današnjeg dvadesetčetiritisućitog medijskog članka posvećena je prvom državnom posjetu danske kraljice Margarete II. Hrvatskoj, a to nije slučajno obzirom da je fokus danskog gospodarskog izaslanstva upravo promocija zelenih usluga i tehnologija. Za više posjetite sljedeću poveznicu.

Portal croenergo.eu u velikoj je mjeri medijsku pozornost stavljao na danska revolucionarna i zelena rješenja, a ovu prigodu koristimo podsjetiti Vas na neka od njih: Danska do 2050. želi energetsku opskrbu bez fosilnih gorivaDanska bolnica briše granice između unutarnjeg i vanjskog prostora ; Danska: Energetski neutralna studentska rezidencija ; Kopenhagen: Kako od žitnog silosa napraviti udobnu stambenu zgradu? Da li će ovo biti "najhumaniji" zoološki vrt na svijetu? ; Kraljevina Danska: Idealan primjer korištenja OIE ; Danska bolnica briše granice između unutarnjeg i vanjskog prostora ; Danska: Energetski neutralna studentska rezidencija .

"Vođeni načelom nepristranosti, istinitosti i vjerodostojnosti u ove tri i pol godine odradili smo veliki posao i nadam se kako smo redovitim informiranjem svojih čitatelja utjecali na poboljšanje njihova poslovanja, djelovanja i općenito življenja.", istaknuo je Tomislav Marjanović, glavni urednik portala croenergo.eu te dodao "Zeleno gospodarstvo ima veliki potencijal za razvoj cjelokupnog gospodarstva. Ono nije ograničavajuće, već vrlo inovativno pronalazi načine za rješavanje postojećih globalnih izazova i pružanje usluga, proizvoda i tehnologija visoke dodane vrijednosti. Tržište zelenih usluga, proizvoda i tehnologija već sada vrijedi milijarde eura, a naš cilj je, uz razvoj vlastitih rješenja, pomoći i Vama u pronalaženju poslovnih prilika u ovom rastućem i uzbudljivom sektoru. Dobrodošli u vrijeme tranzicije gospodarstva u zeleno.".

 

Komentirajte prvi

New Report

Close