Porezni obveznici, jeste li zadovoljni?

Autor: Poslovni.hr , 05. prosinac 2012. u 12:19
Ilustracija

Deloitte, koji istraživanje provodi u suradnji s agencijom Ipsos Puls, anonimnom će anketom obuhvatiti reprezentativni uzorak tvrtki, financijskih institucija, obrtnika i građana.

U srijedu, 05. prosinca, u sklopu projekta modernizacije Porezne uprave Republike Hrvatske, kojeg financira Svjetska banka, počinje drugi krug ispitivanja mišljenja poreznih obveznika o jasnoći poreznih propisa, jednostavnosti ispunjavanja poreznih prijava i plaćanja poreza, čija je primarna svrha kontinuirano praćenje napretka u modernizaciji Porezne uprave. Cilj ovog dijela projekta, kojeg provodi konzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte, jest dobiti informacije o zadovoljstvu poreznih obveznika kvalitetom usluga i integritetom Porezne uprave te identificirati područja za moguća poboljšanja. 

Deloitte, koji istraživanje provodi u suradnji s agencijom Ipsos Puls, ovom će anonimnom anketom obuhvatiti reprezentativni uzorak tvrtki, financijskih institucija, obrtnika i građana na čitavom području Hrvatske. Istraživanju se moguće odazvati do kraja godine, a njegovi rezultati bit će koristan prilog daljnjoj modernizaciji Porezne uprave.

Pozivaju se sve pravne pravne osobe i građani da se odazovu pozivu na sudjelovanje u istraživanju koje će primiti od Iposos Pulsa. Tvrtke će biti kontaktirane putem e-maila ili telefonski, dok će obrtnici i građani biti kontaktirani isključivo telefonski.

Komentirajte prvi

New Report

Close