Poništen natječaj za glavnog sportskog i dva viša državna inspektora

Autor: Poslovni.hr , 20. ožujak 2013. u 11:01
Željako Jovanović (Photo: Goran Jakus/PIXSELL)

Petar Skansi nije mogao biti član Komisije za provedbu javnog natječaja jer nema završen fakultet

Prije tjedan dana svečano su u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta uručene značke i iskaznice pa je 14 imenovanih inspektora krenulo diljem Hrvatske u kontrolu sportskih udruga, piše Večernji list.

Natječaj za glavnog sportskog inspektora i dva viša državna inspektora je  poništen i morat će ga ponoviti. Naime, Petar Skansi nije mogao biti član Komisije za provedbu javnog natječaja jer nema završen fakultet, otrkio je u HTV-ovoj emisiji Nulta točka Tomislav Marčinko, direktor za odnose s javnošću GNK Dinama. 'Naravno da je natječaj za glavnog sportskog inspektora poništen, kao što iz istih razloga mora biti poništen i završeni natječaj za 14 sportskih inspektora', smatra Marčinko.

Više pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Znači, smije se raditi kriminal i protiv hrvatske.
Kazneno djelo je tek onda kada mu netko kaže da je kriminalac i da je antihrvat iako je to istina.

Evo kako drug Jovo kadrovira po “sposobnosti” u svom ministarstvu. Ovdje nije spomenuto kako njegov drug Skansi uredno od države naplaćuje 6000 eura mjesečno neto za iznajmljivanje stana od 140 kvadrata (??!!) toj istoj vladi za koju kao visoki dužnosnik radi.
Gdje je sad USKOK , gdje je sad neovisno pravosuđe – gdje su sad onih 6 policajaca da privedu Jovu i Skansija za pljačku vlastite države ????

New Report

Close