Pomozite obitelji Majdandžić

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2013. u 13:20
.

Obitelj trenutno stanuje u neuređenoj kući bez krova, koja u svojoj unutrašnjosti na podu ima goli beton, a od namještaja nazire se samo trosijed i stara peć na drva.

Poštovani,

obitelj Majdandžić živi u mjestu Nova Bukovica pored Slatine i broji šest članova. Majka Dragana (45) živi za svoju djecu i čini sve što je u njenoj moći kako bi ih prehranila i osigurala osnovne životne uvijete. Najstariji sin Dejan (19) upravo je završio školu i pomaže majci obavljati poslove oko kuće. Monika (16), Kristijan (14), Robert (12) i Patricija (8) pohađaju školu i odlični su učenici.

Obitelj trenutno stanuje u neuređenoj kući bez krova, koja u svojoj unutrašnjosti na podu ima goli beton, a od namještaja nazire se samo trosijed i stara peć na drva. Također, unutar kuće nemaju sprovedenu niti struju niti vodu.

Obzirom na ovako teške životne uvijete, u ovom trenutku obitelji Majdandžić potrebna je hitno pomoć od 24 000.00 kn , kako bi mogli dostojno nastaviti živjeti, te namiriti sve potrebno za odjeću, hranu i sve ostale životne potrebe.

Zato Vas molimo dobrodušni ljudi da svojim prilozima pomognete ovoj obitelji.

Od srca vam hvala,

Majka Dragana
 
Donacije možete uplatiti na slijedeći broj žiro računa:  2484008-1104525396  

poziv na broj 02-13  
opis plaćanja:   DIH donacija

Ukoliko želite obitelji poslati odjeću, hranu, idr. molimo Vas da sve navedeno pošaljete na adresu: Dragana Majdandžić, Kolodvorska 3, 33518 Nova Bukovica
 
Više o Dobrotvornom institutu Hrvatske pogledajte na web stranici www.dih.hr
 

Komentirajte prvi

New Report

Close