Pomorski menadžment za 21. stoljeće

Autor: HUP , 30. srpanj 2015. u 22:00
Ciljana skupina projekta su 30 nastavnika Pomorskog fakulteta u Splitu

Ciljana skupina projekta su 30 nastavnika Pomorskog fakulteta u Splitu.

U srijedu, 01. srpnja 2015., u vijećnici zgrade Lučke kapetanije održan je kick off sastanak projekta "Pomorski menadžment za 21. stoljeće – održiv i inteligentan razvoj obalnog područja kroz razvoj standarda zanimanja i standarda kvalifikacije u području Pomorskog menadžmenta te unapređenje istoimenoga sveučiličnoga diplomskog studija" na kojem su svečano potpisani i sporazumi između nositelja i partnera.

Domaćin ovom sastanku je bio Plovput, projektni partner. Projekt se provodi u sklopu sheme bespovratnih sredstava pod nazivom "Unapređenje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira", a nositelj projekta je Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu. Partneri na projektu su: Lučka uprava SDŽ, Stowarzyszenie B-4, Hrvatska udruga poslodavaca, Nautika Centar Nava d.o.o., Marine Kaštela d.o.o., Bav-Adria Yachting d.o.o., Plovput d.o.o. Trajanje projekta je od 19. lipnja 2015. do 18. rujna 2016., a ukupna vrijednost projekta je 1 950 924,34 kuna, od čega 1 853 378,12 kuna čine bespovratna sredstva Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna RH.

Ciljana skupina projekta su 30 nastavnika Pomorskog fakulteta koji izvode nastavu u sklopu studija pomorskog menadžmenta, te svi studenti preddiplomskog i diplomskog studija pomorskog menadžmenta i tehnologija jahta i marina, jer se provedbom ovog projekta želi ukloniti neprepoznatljivost zanimanja i kvalifikacija iz područja pomorskog menadžmenta na tržištu rada kroz razvijanje veza s ključnim poslodavcima iz sektora te unapređenje vještina nastavničkog kadra Pomorskog fakulteta u području primjene Hrvatskog kvalifikacijskog okvira kroz razvoj standarda zanimanja i kvalifikacija i modernizaciju studijskih programa pomorskog menadžmenta.

Komentirajte prvi

New Report

Close