Polo turnir Rovinj donio 6000 noćenja

Autor: Marija Crnjak , 22. svibanj 2017. u 21:59
Gosti su bili pretežno iz Njemačke i Austrije

Ispunili očekivanja.

Drugi Rovinj Beach Polo Cup, natjecanje održano u Rovinju proteklog vikenda u organizaciji kompanije Maistra i Grada Rovinja, njihovim je hotelima donijelo oko šest tisuća noćenja, pretežno gostiju iz Njemačke i Austrije, otkrio je David Flam, direktor marketinga Maistre.

“Maistra još jednom potvrđuje stratešku orijentaciju prema razvoju vrhunskog turizma. U suradnji s partnerima kontinuirano kreiramo nove turističke proizvode kako bi pozicionirali Rovinj kao top destinaciju u međunarodnim okvirima”, kazao je Flam.

Uwe Zimmerman, predsjednik organizacijskog odbora Beach Polo turnira, istaknuo je da je Rovinj već prepoznat kao luksuzna destinacija. Zamjenik gradonačelnika Marino Budicin ističe kako ovakva događanja imaju velik utjecaj na prepoznatljivost i atraktivnost Rovinja“.      

Komentari (1)
Pogledajte sve

taj polo zanima možda 1% turista koji dolaze u rovinj, a njima je u biti svejedno gdje se polo održava samo da se fešta i glumata… kažu mi ljudi iz rovinja da je ove godine bilo poluprazno te da je bilo pomalo neugodno gledati kako polo i sva ta događanja uz njega stanovnike rovinja ne zanimaju

New Report

Close