Policija ušla u zgradu Sisačko-moslavačke županije, obavljen i razgovor s Merzel

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2014. u 15:58
Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Po nalogu DORH-a i Ravnateljstva policije službenici kriminalističke policije danas su oko podneva ušli u zgradu Sisačko-moslavačke županije.

Po nalogu DORH-a i Ravnateljstva policije službenici kriminalističke policije danas su oko podneva ušli u prostor zgrade Sisačko-moslavačke županije, javlja Večernji list.

U ovim trenucima izuzima se dokumentacija, narudžbenice i računi te obavljaju obavijesni razgovori, a sve vezano uz izjave Jasmine Jovev u Nedjeljom u 2. Obavljen je i razgovor sa županicom Marinom Lovrić-Merzel koja je prostorije zgrade napustila prije dolaska novinara.

Podsjetimo, bivša šefica kabineta županice sisačko-moslavačke optužila je Lovrić-Merzel za korupcijske aktivnosti. Jovev je kazala da je dvije godine po nalogu županice sudjelovala u nezakonitim radnjama kao što su izmišljanje radnih mjesta, lažni računi i kupovanje oporbenih čelnika.

Cijeli tekst pročitajte ovdje

Komentari (13)
Pogledajte sve

Redovito je sunčala zube, sinoć sam primjetio spuštene rolete, a ni faca nije bila ožbukana……


Nekako mi se čini da je osmijeh na licu gđe. Merzel ( ili kako se je vec zvala prije) malo uži i nekako "gorči".

…je…ka da se malo zaledio…[emo_namigusa]

Nekako mi se čini da je osmijeh na licu gđe. Merzel ( ili kako se je vec zvala prije) malo uži i nekako “gorči”.

Zviždašica hitno pozvana s djetetom u HZZO radi kontrole :

Bivša predstojnica kabineta Sisačko-moslavačke županice Jasmina Jovev u nedjelju je u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” govorila kako je na toj dužnosti morala pravdati račune za događaje koji nisu imali veze sa županijom, isplaćivati novac za nepostojeće domjenke, lažirati izvještaje o radu dva savjeta i slično, na što je bila prisiljena od strane nekih zaposlenika u županiji pa i same županice.

Jovev je napomenula kako je inkriminirajuće dokumente predala DORH-u i USKOK-u prije godinu dana, međutim, nije imala objašnjenje zašto je izostala rekacija ovih organa vlasti pri podnošenju konkretnih koraka.

Sada se doznaje da je sisački HZZO pozvao Jovev zajedno s njenim djetetom zbog kontrole bolovanja koje trenutno koristi, prenosi Večernji list. Štoviše, HZZO kontrolira i obiteljsku liječnicu ove ‘zviždačice’.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/113921-kontrola-hzzo-a-utvrdila-je-da-bolovanje-jasmine-jovev-nije-sporno-molim-ih-da-cim-prije-objave-rezultate-nadzora-koji-su-obavili.html [dnevno.hr]

A županicu DORH ne zove ni nakon godine dana od prijave ?

New Report

Close